|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mobilna telefonija Sve o mobilnim telefonima i njihovoj propratnoj tehnologiji |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Ja pratim ovog crnju na YT.... Covek opasno poznaje materiju i radi review-e dosta dobro... Evo pogledajte sami vezano za Z1... Ja ga nikad ne bi kupio.
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
@harepa50
Samo su iPhone 3G i 5c plastični, a od daleko u kvalitetnije plastite nego svi pomenuti. Ostali su aluminium+staklo. Nešto si pobrkao lončiće...
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@Vaxter
Mislio sam figurativno, ali mogu lako pobrkati lončiće kad su ove stvari u pitanju. Ipak sam ja još u "kamenom dobu" po pitanju mobilnih telefona. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Odlične su ovi Nokia Lumia modeli, isprobao sam nekoliko, po izradi su nekoliko svetlosnih godina ispred Samsunga, LG-a i iPhone-a 5, a pariraju mu donekle Xperia modeli. Ali njihova mana je to što štede opasno u RAM memoriji, ne znam ni sam zašto, neke minorne stvari poboljšavaju, a RAM ili malo povećaju ili uopšte ne povećaju. Podsećaju me na jednog proizvođača muzičkih instrumenata
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
I ja sam se razmisljao o kupovini ove zveri, i razgledao sam dosta i po netu i specifikacije i svasta. malo sam ga i testirao u trznom centru i mnogo je lep i na oko i lezi fino na ruku, a i brz (koliko sam mogao za kratko vreme isprobati)
Ali cu se ipak sloziti sa Djoletom u vezi nokie, kad sam uzeo u ruke pre neki dan Lumiu 925..... Au Bog te.... zaboravih na sve ostalo. Sad cekam trebalo bi ove nedelje da im dodje Lumia 1020 mislim da ce to biti vrh vrhova.
![]() |
#6 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 30.01.2011
Mjesto: Prilep , Makedonija
Downloads: 46
Uploads: 5
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Roland EXR 5s
Interesi: Kompjtere,
![]() |
![]()
dali imas vise mogucnosti na android system nego na sony nokia lumia 1020 samo je camera dobra ostalo mnogo slabo procesor duplo slabije od z1
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|