Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Yu-Midi Info > Komentari i Pitanja

Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu.

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 05.11.2013, 01:50   #1
zeljko_mo
Vredan član društva

zeljko_mo's Avatar

Registrovan/a dana: 17.01.2009
Mjesto: MoStar:)
Godina: 37
Downloads: 557
Uploads: 2
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 23 puta u 17 Postova
Instrumenti: sve!
zeljko_mo befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
zeljko_mo pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

I meni je super bilo, nadam se da ce se ove manifestacije cesce odrzavat i duze trajat... ali sve 5... vax hvala sto si presao toliki put da bi bio ovo malo vremena sa ovom malom ekipom, ostali, dajte slika, videa, moj mob bio ugasen a Dellu svaka cast za organizaciju, ulozeni trud i veceru...

Sent from my PAP4322DUO using Tapatalk
Star 05.11.2013, 02:09   #2
Dell
Satriani

Dell's Avatar

Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
Dell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein Lichtblick
Dell pošalji poruku preko MSN messengera Dell pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Evo da se i ja obratim kao nazovi neki "organizator" ovog veselja.
Prvo se izvinjavam svim forumasima sto nisu imali priliku za live stream ili makar audio snimke jer smo se skupili oko 9 sati, Vax nam se pridruzio oko 9 i po sa njegovom djevojkom, onda dok smo vecerali, jedva smo imali satak vremena da odsviramo kako treba, taman smo se zagrijali i doslo je 11 sati, a ziva muzike dalje nije smjelo bit jer su policajci kod nas u gradu rigorozni sto se toga tice. Ali bice snimaka sa mobitel tako da se ne sekirajte
Sad naravno kao na kraju filma creditsi
Najveca hvala Vaxteru i naravno njegovoj pratilji S sto su presli 500 kilometara i srce mi se cijepa sto u trenutku dok ovo pisem moraju da se vracaju nazad jer imaju sutra neodlozive obaveze. Bilo je kratko ali slatko, Vax je pokazao koliko je mocan vokal i koliko je odlican klavijaturista.
Hvala Zeljku sto je blejao sa mnom od 5 popodne i sto je trcao tamo-ovamo sa mnom da sklepamo sav razglas.
Hvala Miranu sto je isto uvelike pomogao u organizaciji i sto nam je pomogao sklepat veliki dio opreme.
Hvala naravno i Mariu Kozaricu, Marko Sabljicu (lopezi) i njegovom prijatelju sto su nas sto 'no kazu udostojili i pocastili svojim prisustvom. Nalazicemo se mi jos, nista se ne sekirajte

Dell je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio Dell za ovaj koristan post:
ЂолеПФК (05.11.2013)
Odgovor

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 03:42

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije