|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | ||
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]() Citat:
Citat:
![]() Nisam ljudima na temi želio komplicirati s pojmovima MSB i LSB. Kad ih već spominješ, pokušaj postaviti MSB na 127 (u klavijaturi ili nekim soft editorom) pa ćeš vidjeti (čuti) kako taj bubanj svira. Čuje se zvuk piana. Isto kao drvena peć, moguće ju je napraviti ali od nje nikakve koristi. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 25.10.2005
Mjesto: USA
Godina: 54
Downloads: 930
Uploads: 15
Rekao HVALA: 162
Zahvalili mu 115 puta u 109 Postova
Instrumenti: Yamaha psr A-5000
![]() |
![]()
OK kolega dragi.
Ne preostaje mi nista drugo nego da uploadujem primjer-ritam! Ritam cu postaviti u Download sekciju da ga mogu svi probati koji zele!Rijec je o ritmu 7/8 koji se zove "Sedmica-phraze" Taj sam ritam sinoc napravio u samoj klavijaturi bez programa a svi koji ga probaju neka procjene da li se cuje klavir ili normalan bubanj! U RHY2 traci je standard kit-live,a taj isti kit je u CHD2 traci I potpuno ce isto raditi kao I RHY2! Ritam je jednostavan bez prelaza za kompleksniji bi mi ipak trebalo malo vise vremena! ![]() Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Ja o tome najmanje znam-gotovo nista,ali sam pitanje postavio zato sto sam imao jedan ritam(JV) sam poznatim prelazima na jednom "fill".Znaci na pozivanje "fil" odaZivao se prelaz poznatog zvuka 'elektronaca' iz 80-ih a smesteno je bilo na "phr2".
E,sad kako i sta jbg ga! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
@VUNIMRAV - taj elektronac je vjerojatno bio VOICE, ali nebitno sad i nemoj se (više) opterećivati s tim, ako želiš bongose kao 3 liniju bubnja u Stylu odradi MULTIVOICES kao što sam ti predložio
Ili pročitaj što će odgovoriti tyros2 pa napravi po njegovome ![]() @tyros2 - vidi vraga, zgurao si ti njega u CHD2, sad lijepo objasni čovjeku kako si to napravio ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Kolega Casper ,posto sam novi sa Tyrosom jel moze mala pomoc ,a vidim da vama to ide extra od ruke, ne mogu da nadjem ,kako da u jednom ritmu smanjim ili pojacam jednu traku po varijacijama,znaci hocu npr. da smanjim gitaru u 3 varijaciji ,a da je pojacam u 4.toj ,ako me razumete
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
To se može odratiti i na klavijaturi ali treba raditi točne korake, postupak mora biti precizan. Nemam klavijaturu trenutno kod sebe, a iz glave ne znam. Napisat ću večeras, ako budem sposoban nakon Martinja
![]() To što želiš se može napraviti i u XGWorksu, CASM editoru ili Mix Masteru. Reci s kojim programom barataš pa ću opisati postupak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Caspera za moderatora-Aranzeri-Yamaha!!!!!
Mrtav sam ozbiljan!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
Trenutno sa nijednim
![]() Definitivno za moderatora Nasao sam ,hvala u svakom slucaju svim dobrim ljudima na ovom sajtu Promijenjeno od lagunabend (08.11.2013 u 17:36 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|