|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Ne razumem kako to funkcioniše sa "producentima" tamo...
I ja sam jednom pokušavao da uposlim Tranzita za pesmu jedne devojke iz Srbije ali čovek koji je snimao nije hteo da prosledi projekat pa je na kraju sve propalo... Sent from my HTC One XL using Tapatalk Dodato: @romario ako hoćeš da ova pesma zaživi, obavezno poslusaj tranzita Sent from my HTC One XL using Tapatalk Promijenjeno od sale_band (13.11.2013 u 15:27 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Sad sam poslusao na zvucnike ponovo i stvarno ima Tranzit pravo kao i uvijek hehe..Probija bass neverovatno i kad sam pojacao zlo mi dodje od brujanja..Sto se tice pjesme i svirke nema sta sve super ali stvarno miks treba uraditi kako valja,pogotovu ako se radi o izdaji CD-a na trziste ako mogu tako da se izrazim jer neznam drugacije heh.Posalji ti to odmah Tranzitu svakako je rekao da ce ti uraditi gratis,pa time nemas sta da izgubis a da i platim nebih izgubio nista,kazem za sebe.Poz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Da je samo taj Bass u pitanju Zeljko, ne bi bio problem smanjiti mu level i gotova prica, nego taj miks mora da se radi od pocetka, izbacivsi prije toga, sve sto je gospodin ton-majstor nagurao po kanalima i masteru jer je to toliko zabrljano i zaprljano i toliko upropasteno, da nikakve male intervencije ne pomazu. Kompresija po kanalima je neuko odradjena, ekvilajzeri su unistili sound pojedinih instrumenata, hall je los i leveli halla su lose podeseni, u master sekciji je totalno laicki postavljen Laveler koji je zadao zadnji udarac pjesmi i nokautirao je. Bez mnogo objasnjavanja, sve na "nulu", a onda po redu. Samo tako ce ta pjesma dobiti zasluzeni miks.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | sale_band (14.11.2013) |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
![]() |
![]()
Sad je bolji miks nego prije.Jel to sad gotova varijanta?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Gotovo druže ,prodano ...
Sad idemo na novu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
![]() |
![]()
Fino odradjeno svaka cast.Hajde samo nastavi te tako i meni je drago ako ste zadovoljni prodajom iako nemam ja od Toga nista hehe
![]() Dodato: Mislio sam da ja nemam od zarade nista da ne dodje do zabune a rado cu vas poslusat to stoji ![]() Dodato: Jos kad bi mi poklonili cd auuuuuu to bi bilo najbolje ![]() Promijenjeno od zeljko (29.01.2014 u 19:26 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|