|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Ne bih znao, mikrofon bi se trebao čuti i na izlazu za slušalice.
Predpostavljam da si pojačao INPUT VOLUMEN (iznad MASTER VOLUMEN) jer njime kontroliraš ulazni signal mikrofona. Pored toga treba odrediti i volumen mikrofona, BALANCED > MIC. I uključi mikrofon na prekidaču, JBG-a često se zanesemo pa na trivijalne stvari zaboravimo. Savjet je da nikako ne spajaš klavijaturu na PHONES, postoji MAIN OUT sa stražnje strane koji je svojim nivoom prilagođen pojačalu, neovisno kojem HiFi ili neki drugi. Promijenjeno od casper (30.11.2013 u 13:59 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | NordX (30.11.2013) |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 10.01.2013
Mjesto: Iza sedam gora,planina i mora
Downloads: 1123
Uploads: 4
Rekao HVALA: 260
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Interesi: Interesi
![]() |
![]()
Opet mi se ne cuje mikrofon,uradio sam kako ste mi rekli,ne znam do cega je. Kako da dobijem stereo na Hifi 2.1 Sistem? Dva satelita mi idu sa cincevima u Woofer,znaci levi i desni satelit. E sad ja kad ukljucim woofer u Main Out,,cuje mi se samo na jedan zvucnik,kako mogu da dobijem Stereo? Nadam se da me razumete. Ili koji Hi Fi zvucnici bi mi bili dobri da koristim za sviranje a i pevanje uz to,ako je moguce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Kakav je ulaz na wooferu. Jedna mala banana? Ili dva posebna ulaza L i R. Daj neku sliku ili model HiFi-ja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Mala banana je,ali ja stavim nastavak-bananu veliku i priklucim u Main Out recimo R ili L i dobijem Mono,a u izlaz za slusalice kada ukljucim onda je Stereo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Da, zato sam i predpostavio da se mala banana na ulazu woofera. Mogu i predpostaviti da se radi o komp zvučnicima. Ali to je potpuno nebitno.
Tebi treba kabl kao sa slike. S jedne strane "mali stereo jack" i s druge strane dvije "velike mono banane". |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | NordX (30.11.2013) |
![]() |
#6 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
I zaboravih još nešto, sa stražnje strane imaš mali trim potenciometar, i njega moraš pojačati da bi se mikrofon čuo. Strana 47 manuala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Hvala Vam punooo na pomocii. Resio sam problem upravooo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Provjeri kabl od mikrofona i budi siguran da je to ispravno. Da li se pali indikator ulaznog signala na ploči ? Moraš pojačati Trim sa stražnje strane klavijature, INPUT VOLUMEN (iznad MASTER VOLUMEN) i volumen mikrofona, BALANCED > MIC.
Provjeri na MIX CONSOLI > LINE OUT da li je mikrofon usmjeren na MASETR OUT. I za kraj provjeri da li je microfon Mutiran, slika. Registraciju s Textom radiš tako da prilikom izrade čekiraš kućicu Lyrics. Naravno, moraš i odabrati željeni tekst koje se nalazi negdje u HD. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | NordX (23.12.2013) |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
tyros 2 |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|