|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
@adnan
Što se dereš? Nismo gluvi... Pre neki dan mi se jedan tip hvalio "novim" dinakordom (onaj pasivni sa narandžastim ekranom) kako je dobar itd... Kad sam otišao da vidim, prvo sto sam ugledao je 5/55 na ekranu ![]() Sem toga, ovde u Au, ni u jednoj prodavnici muzičke opreme nisam u zadnjih 15 godina video dinakorda, sto mi je dovoljno. Ima ga, doduše, kod nekog grka u elektro servisu da se kupi ili iznajmi jer, i oni su isti kao i mi... Sent from my HTC One XL using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Adnane, neznam kakve klavijature imas, nit se u to iskreno razumem. Ali da bi se po kanalima razdvojio bubanj treba da bubanj izlazi iz klavijature podeljen po svakom elementu bubnja. Jel tako nesto postoji?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Do sada ne postoji jer toliko zasebnih izlaza nema nijedan hardware aranzer, da bi bar glavne elemente bubnja izveo na posebne kanale (Kick, Snare, HiHat, 4 Toma i par cinela). Uglavnom je to 4 ili maksimalno 6 izlaza na koje mora izici sve iz aranzera. Tu proizvodjaci rigorozno stede jer je usteda na DA konverterima vec vrlo dobro poznata. Medjutim, pojedini modeli Trans Audio aranzera ce imati i po 20 i vise izlaza (do 50 maksimalno) ali avaaaaj... kod njega nisu ni potrebni jer svaki element bubnja ima svoj kanal u internom digitalnom mikseru. Bas nepravedno, onaj kome treba nema, onaj koji ima, ne treba mu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Ja uzimam od tebe odmah jedan T-Audio cim dobijem na Lottu ili ako dodjem do nekih para neplanirano.Sta znam mozda mi punica nekad u zivotu i dadne malo para,do sada nista dzaba sto joj cerku evo vec godinama odrzavam u zivotu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Tebi cu da sklopim jedan od tog materijala sto imas jer si u medjuvremenu nakupovao silu komponenata. Nedostaju jos samo sitnice, a nabavices i njih. Najnovije u vezi sa Trans Audiom, je da se sada pokrece sa 64GB USB 3.0 Sticka, to jest da je kompletan Trans Audio System instaliran na tom USB 3.0 Sticku, naravno najbrzem koji se trenutno moze naci, tako da je brzina prenosa podataka ravna SSD SATA II Hard Diskovima (Write=193MB/sec i Read=262MB/sec). Taj USB Stick je ujedno i Dongle za Trans Auidio a moze se startovati samo na kompjuteru za koji je namijenjen jer je Lock vezan za CPU ID i Motherboard ID, pa "braca" mogu da kopiraju koliko im volja ali da ga startuju nece moci, ama ni pomocu crne magije. U samom instrumentu su iskljucivo SSD Diskovi za Sample Contente i Recording (ako su u pitanju najveci modeli kod kojih je konfiguriran i Studio Recording osim Live sistema). Ovo je pogodno i za korisnike, izvuce taj USB sistemski Stick i instrument je neupotrebljiv.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600