|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Studijski Hardware Zvucne karte, Efekti, Analogne mixete, Digitalne mixete, Digitalni snimaci, Midi interface, Transport interface, Audio interface, Kompjuterske konfiguracije |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Provjeri koja je sampling frekvencija kod PA3X, pa tu istu postavi i na Presonusu, a postavi na 1818VSL kod Clock Source parametra, da bude na SPDIF Clock.
Ne igraj se sa 96kHz na tvojoj konfiguraciji !!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]() Citat:
P.S. Nisam ni primetio da mi je celo vreme bio na 96kHz i radilo je super... Zasto da se ne igram na ovoj frekvenciji? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Znaci ni na Studio Live ne bih mogao da kacim pasivne kutije, to onda znaci da bih morao stalno da vucem PowerMate, ili znaci da aktivne kutije imaju drugaciji ulaz koji odgovara presonusu, i dalje znaci da moram da kupim i aktivne kutije... ? Pomagajte drugari, sad sam se bas smorio ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 22.05.2008
Mjesto: Novi Banovci
Downloads: 652
Uploads: 2
Rekao HVALA: 270
Zahvalili mu 127 puta u 123 Postova
Instrumenti: g 1000/korg pa4x/Tyros5/Sx900
Interesi: nista posebno
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Kako sam i predpostavljao, to jest bio siguran, da je tu bio problem. Nemoj da radis na 96kHz jer tvoja hardware konfiguracija, kod vecih projekata ne bi izdrzala opterecenje jer sto je veca Frequenc Rate, to je i opterecenje na kompletan sistem vece i to ne linearno, vec exponencijalno. Nema nikakve potrebe da radis na 96kHz jer to ti nece donijeti nisa u uslovima u kojima radis. Sasvim je dovoljno tih 48kHz i 24Bit (kada je projekt Studio One u pitanju) posto ces i sa tim dobiti veoma visoki studijski standard.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | sale_band (03.12.2013) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|