|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.09.2007
Mjesto: stuttgart
Downloads: 2040
Uploads: 32
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: korg pa 900
![]() |
![]()
ja imam na kartici kopiran set u folderu sa nazivom set i sa tim nazivom mozes odmah da lod napravis a ako je set u zatvorenom folderu onda moras pojedinacno da ga ucitavas pozdrav ako nije nesto jasno pitaj
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio davidr za ovaj koristan post: | icceman (04.12.2013) |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.05.2010
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
@zeljko, naravno, pitanje se odnosilo na to u kom delu mogu da vidim set, moguce je da se set sam prikaze odmah cim ga ucitas, ali to ne znam jer nisam do sad uspeo da ga ucitam.
@davidr, pa pazi ovako, znaci kad pritisnem dugme MEDIA, dobijem tri foldera, tj. tri razlicita seta trenunto imam na kartici, pise npr: PRVI EXTRA SET, DRUGI SET, TRECI SET. Problem je kada obelezim bilo koji od ta tri foldera nije mi aktivna opcija Load, vec tek kad udjem u foldere koje sam gore naveo, znaci GLOBAL, PAD, PERFORM, SOUND, STYLE, tek kada udjem u njih onda mi je aktivna opcija Load i mogu da ucitam pojedinacno. Cak sam i probao pojedinacno da ucitam, ali opet ne znam gde ih je ucitao, da li bi novi stilovi trebali onda da se nalaze npr u STYLE banci (ako ucitavam STYLES) ili gde? Da li je mozda fora oko podesavanja opcija kartice, disable/enable mozda je zakljucana, mozda je klavijatura ne vidi dobro, mozda bi se problem resio ako prebacim setove na komp, pa formatiram karticu... predlozi? Promijenjeno od icceman (04.12.2013 u 18:02 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 24.07.2013
Downloads: 376
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
molim vas dali neko zna neki program ili sta trba vec da se ubace boje od yamahe u korg pa unapred puno hvala svima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.09.2007
Mjesto: stuttgart
Downloads: 2040
Uploads: 32
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: korg pa 900
![]() |
![]()
j se nadam d si setove stavio na karticu naprimer skini odvde neki set jednostavno ga skini i stavi na karticu i onda ga probaj ucitas ja bilo koi set koi sam ovde skinu mogao sam ucitam bez problema osim ako ti skidas samo jedan tj naprimer namenski ritam e tad nemozes odmah da lood vec moras da otvaras kao sto si ti naveo.kod mene naprimer postoje setovi koje sam stavio u jedan ordner i pise naprimer set 500 e u takvim ordnerima nemozes odmah da citas celi set vec moras pojedinacno al ako jedan set sam stavis na karicu i da tamo pise samo set tad ce ti se pojavi odmah opcija lood.a naravno ako si ucitao ritmove da su ti u user bankama a ako ucitavas celi bac onda moras da odkljucas i fabricke ritmove d bi moga sve da ucitas .nadam se da sam ti pomoga ako imas pitanja pitaj
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio davidr za ovaj koristan post: | icceman (04.12.2013) |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.05.2010
Downloads: 0
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Sad sam gledao neke slike od prethodnih tema, pa me interesuje jel na folderu od svakog seta na SD kartici mora da stoji natpis SET i da ima ekstenziju .SET da bi mogao da se otvori?
Pitam jer kod mene stoje tri seta, ni na jednom folderu nema natpis SET, i nijedan nema ekstenziju .SET, mozda zbog toga ne mogu da Loadujem kompletan set. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|