|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
zasto ne moze u styl works ? msm ne radim sa njim nista osim nekad ako neki midi song pretvorim u styl, al mora postojati opcija u styleworks MIDI OUT? i onda midi u klavijaturu, iz nje na razglas, a u styleworks pustas ritmove i preslusavas
za ujednacenje drum bas i ostalo lako, sredis sve, i snimis desno pod PREFORMANCE, znaci das naziv neke pesme ritma koji si sredio i to je to. roland je u prednosti mnogo po sitnicama koje zivot znace,, ja npr ucitam neki stil, izaberem drum A11, i izaberem bass neki fingered ili picked,, npr C52 ili C53, i zadrzim ih da se nikad ne menjaju jer su mi legli na ozvucenju i rade dobro, i jacina level isto npr 100 drm i 90bas, i to da se nikad ne menja, i samo ucitavam druge stilove preko te postavke, nema veze sto oni imaju neki drugi bas i drum zapisan u sebi, nece ih povuci, ostaje na sve jednom stilu kako sam ja primenio. to je dobro predobro, dodjes negde neki cudan prostor, sta znam ovo ono, sad pa sad , za 5 minuta nastimas na snagu jedan ritam odnose,, i to je to, kasnije samo menjad stilove a bas i drum i level njihov stoji zauvek, i efekat ako zelis, a u toku svirke mozes menjati bilo koji opet , i on stoji dok ne promenis.
Sledeći član vam se zahvalio branoy za ovaj koristan post: | milance89 (05.12.2013) |
![]() |
#2 | |
Početnik forumacije!
|
![]() Citat:
Cek cek nisam vas baš najbolje razumeo ako može korak po korak. Dakle upalim klavijaturu namestim na primer rumbu isad pojacam mu sve na ona 4 točkića tj. pojačam mu bubanj, kontru i bas, e sad ako može korak po korak kako da to sačuvam. Neko mi je pomenuo da za g1000 ima uputstvo video sam ali nemam postova da bi mogao da skidam a i neznam jel isti princip rada s g1000 i m2000? Svaki odgovor je dobro došao s obzirom da sam još uveknovajlija s rolandom i na ovom forumu. U napred zahvalan svim kolegama! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|