Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Zvučnici

Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk

Alati tema Display Modes
Star 26.12.2013, 17:51   #6
denza_
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 03.05.2013
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Interesi: Gitare,razglasi,sport
denza_ ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Za 500 eura bolje uzeti polovan a dobar snagaš, nego nov jer kao što reče kolega, nema baš šta dobro da se probere za 500 eura Od polovnih za tu cijenu možeš naći Peavey CS3000, a od novih,ako već hoćete novo bih preporučio P.Audio PA12 (kopija Cresta CA12), i radi sasvim zadovoljavajuće, snaga je 2x800w na 8ohma i 2x1200w na 4ohma, a ako ti treba slabije, onda P.Audio PA9,al po meni je bolja solucija ovaj Peavey.

Al, evo moj prijedlog za razglas bi bio Allen&Heath Zed fx (ne znam koliko vam treba kanala pa možeš birati između 12,16 i 22, ovu verziju sa efektima), ili Soundcraft EFX seriju i 2 Yamaha DSR115 aktivne kutije, ja posjedujem dvije DSR 112 i mogu ti reći da su kutije prva liga, precizne, čiste, i jako jako snažne, a pošto nećete uzimati binove, ove 15ke će vam dobro doći, pošto izbacuju bass samo tako. Mislim da se ovo uklapa u budžet, i bit će 100 puta bolja kombinacija nego ZX5 sa Dynacord mixerom.

Pozdrav

Promijenjeno od denza_ (26.12.2013 u 17:59 sati)
denza_ je offline   Reply With Quote

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 03:43

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije