|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 22.05.2008
Mjesto: Novi Banovci
Downloads: 652
Uploads: 2
Rekao HVALA: 270
Zahvalili mu 127 puta u 123 Postova
Instrumenti: g 1000/korg pa4x/Tyros5/Sx900
Interesi: nista posebno
![]() |
![]()
Pa normalno je da bi svi zeleli da prodjemo jeftinije. Ja sam i postavio pitanje ovde na forumu da bih bio obavesten kolko-tolko. Posto kod nas u Srbiji nemamo mogucnosti da probamo opremu pre kupovine, to mislim na ostale proizvodjace osim dynacorda. Prinudjeni smo da citamo forume.
Pre neki dan sam iznajmio PM 600-3 i bio sam zadovoljan sa tonom. Al citajuci po forumu kako je dynacord izvikan reko ajd da pitam dal ima neka mixeta koja je bolja tonski a i da je sigurna a mozda cak i jeftinija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.11.2008
Downloads: 530
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
preporuke: soundcraft efx12 , mfx serija , ili nesto iz m serije +neki efekt procesor , A&H zed serija ,
a za cijenu koju kosta cms 600-3 mozes uzet presonus strudiolive 16.0.2 , svaka od ovih gore je zvucno bolja od cms-a . |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
Složio bih se sa kolegom iznad, sve te varijante su bolje od CMS, a i ja sam ovih dana u fazi razgledanja mikseta, i dvoumim se između nekog power mixera i Soundcrafta efx12 i što više gledam sve više mislim da ću se odlučiti za efx12..
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.11.2008
Downloads: 530
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
cisto okvirno za cijenu kod th........ koliko kosta dynacord pm1000-3 . mozes uzet :
1.efx 12+nova x6000 2.efx 12+lab gruppen IPD 2400 3.efx 12+powersoft Digam M 30D |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|