|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 23.07.2004
Mjesto: Germany
Downloads: 401
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: KORG PA900
Interesi: 3Dmax & Cinema 4D,F1
![]() |
![]()
Zdravo kolege,
Takodjer sam si uzeo PA900 i moram da kazem da se nisam pokajao. Dosta sam razmisljao izmedju PA600 i PA900 pa cak i PA3X koja je naravno daleko bolja od svih ,ali sam se ipak odlucijo za PA900. Eto jedino sta se meni licno bas kao nesvidja to su zvucnici ali dobro nista strasno za kucnu upotrebu sasvim dovoljno. Ali zato moram da kazem da su display i dirke i to sta mogu da koristim skoro pa sve setove od razlicitih pa serija ucinile svoje i povrdile moju odluku kupovine ovog Instrumenta. I sta je jos interesantno to je da je Klavijatura stvarno lagana i malena ;-) Sve u svemu ko trazi Klavijaturu ili Instrument za povoljnu cjenu ja licno mislim da nemoze nista da pogresi sa PA900. Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]() Citat:
![]() ![]() Dodato: Citat:
![]()
PRE PUŠTANJA JEZIKA U POGON, OBAVEZNO PROVERITI DA LI JE MOZAK UKLJUČEN. ![]() Promijenjeno od rolandx (01.02.2014 u 10:47 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Samo da kazem sve sto rade korg radi na kasicicu vacaraju narod samo tako,sve te klavijature su tako nemocne da nema dalje ovo sto pricam ne odnosi bukvalno samo na korg vec na sve aranzere stave neki mb vise a mi se kao radujemo,tuzno je da slepci ne naprave za svaki od 8 istrumenata zaseban kanal toje najvaznije sve do tada glupo je dase vise prica ovo je super ovo nije itd,a materijalima doticnih dva istrumenta da nepricam katastrofa,probao sam i pa600 i pa900 tuzno klavijatura na pa 900 uzas nista bolja od pa600
pa radje kupiti pa600 i recimo vokalist zasebno od 599e i zavrsio si posao i pa600 i pa900 imaju samo L R izlaz nemam sta da kazem dalje uzasno.
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 24.11.2007
Mjesto: Luzern(Travnik)BiH
Godina: 50
Downloads: 815
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 10 puta u 10 Postova
Instrumenti: SX-920
![]() |
![]()
Ma dobre su to klavijature.
Mozda i mi malo previse ocekujemo ![]() Promijenjeno od mrgud (01.02.2014 u 17:25 sati) Razlog: xxx |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio mrgud za ovaj koristan post: | Darko (08.02.2014) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|