Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 02.01.2014, 18:08   #1
Darko
Drugar foruma

Darko's Avatar

Registrovan/a dana: 23.07.2004
Mjesto: Germany
Downloads: 401
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: KORG PA900
Interesi: 3Dmax & Cinema 4D,F1
Darko befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Zdravo kolege,

Takodjer sam si uzeo PA900 i moram da kazem da se nisam pokajao.
Dosta sam razmisljao izmedju PA600 i PA900 pa cak i PA3X koja je naravno daleko bolja od svih ,ali sam se ipak odlucijo za PA900.

Eto jedino sta se meni licno bas kao nesvidja to su zvucnici ali dobro nista strasno za kucnu upotrebu sasvim dovoljno.
Ali zato moram da kazem da su display i dirke i to sta mogu da koristim skoro pa sve setove od razlicitih pa serija ucinile svoje i povrdile moju odluku kupovine ovog Instrumenta.

I sta je jos interesantno to je da je Klavijatura stvarno lagana i malena ;-)
Sve u svemu ko trazi Klavijaturu ili Instrument za povoljnu cjenu ja licno mislim da nemoze nista da pogresi sa PA900.

Pozz
Darko je offline   Reply With Quote
Star 01.02.2014, 10:44   #2
rolandx
Stvarno kod kuće

rolandx's Avatar

Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
rolandx ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od Darko Pokaži Post

I sta je jos interesantno to je da je Klavijatura stvarno lagana i malena ;-)
Sve u svemu ko trazi Klavijaturu ili Instrument za povoljnu cjenu ja licno mislim da nemoze nista da pogresi sa PA900.

Pozz
To sti je lagana i malena nije prednost vec mana. Skupljeni tasteri, auto fill, start stop,... ma pisano je ihahajjjjj o tome... Displaykao da zakivam eksere,tasteri takvi da ne znas jesi li stisnuo ili ne... Sve mi to smeta jer 1750 e nije mala para. Za jedno ste u pravu, nov instrument tih mogucnosti nema nikakvog izbora za taj novac i tu je korg u prednosti. Samo se pitam koliko je nov Tyros 2 ... Pre bih kupio polovnu Tyros 3 nego li Pa900 nov. Probao, video, cuo... Nije primereno da poredim polovno i novo ali primoran sam jer je i to na neki nacin mozda bolja opcija. Mozemo ra razvlacimo zvaku do sudnjega dana za 1750 evra sto je u Austriji nesto malkice vise od jedne plate u Nemackoj sigurno jedna plata... Nama je to 6 plata ( u Srbiji) tako da korg to nije imao mozda u vidu, i da cemo toliko sitnicariti. Da je znao, mislim da bi se malo vise potrudio zbog nas... . Cinjenica je da ga masovno kupuju ali i prodaju... Na trenutak vas očara a onda razocara... Ne kazem da je krs, vec sam ocekivao malo vecu razliku pa i dizajn naspram Pa600... Da ne pominjem softver koji je najbitniji. I dalje jako mršavo. Jesam korgovac ali besan i nadam se ne jos dugo.
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od ermin0703 Pokaži Post
Kupi slobodno za klasu je bolja i tipke Su bolje i bolji zvuci izlaze od pa 800 imas 192 MB sasvim dovoljno ja sam pa800 prodao i kupio pa900 normalno da je pa3 bolja ali i skuplja a za nastupe ti je sasvim dovoljna to je moje misljenje
Da li je ovo odgovor na postavljeno pitanje u temi Mladen Lav ?

Promijenjeno od rolandx (01.02.2014 u 10:47 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
rolandx je offline   Reply With Quote
Star 01.02.2014, 13:32   #3
nele1
Ovaj baš voli da kuca

nele1's Avatar

Registrovan/a dana: 07.09.2006
Mjesto: Nemacka Berlin
Godina: 56
Downloads: 552
Uploads: 0
Rekao HVALA: 47
Zahvalili mu 80 puta u 76 Postova
Instrumenti: 2 Harmonike Artist,PA800,LE korg
Interesi: pomagati dobrim ljudima
nele1 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
nele1 pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Samo da kazem sve sto rade korg radi na kasicicu vacaraju narod samo tako,sve te klavijature su tako nemocne da nema dalje ovo sto pricam ne odnosi bukvalno samo na korg vec na sve aranzere stave neki mb vise a mi se kao radujemo,tuzno je da slepci ne naprave za svaki od 8 istrumenata zaseban kanal toje najvaznije sve do tada glupo je dase vise prica ovo je super ovo nije itd,a materijalima doticnih dva istrumenta da nepricam katastrofa,probao sam i pa600 i pa900 tuzno klavijatura na pa 900 uzas nista bolja od pa600
pa radje kupiti pa600 i recimo vokalist zasebno od 599e i zavrsio si posao i pa600 i pa900 imaju samo L R izlaz nemam sta da kazem dalje uzasno.
Star 01.02.2014, 17:19   #4
mrgud
Drugar foruma

mrgud's Avatar

Registrovan/a dana: 24.11.2007
Mjesto: Luzern(Travnik)BiH
Godina: 50
Downloads: 815
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 10 puta u 10 Postova
Instrumenti: SX-920
mrgud befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ma dobre su to klavijature.
Mozda i mi malo previse ocekujemo

Promijenjeno od mrgud (01.02.2014 u 17:25 sati) Razlog: xxx
mrgud je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio mrgud za ovaj koristan post:
Darko (08.02.2014)
Odgovor

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 06:39

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije