|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Dosadilo im sve imaju pa neznaju sta ce od muke i dosade.Ma nek se tuku pitace ich Starost gdje je bila mladost hehe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.08.2006
Downloads: 1599
Uploads: 32
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 9 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA2X PRO,Gem Genesys Pro,Guerini Superior III
![]() |
![]()
Dok sam gledao i citao(i napisao par recenica)kolegu koji peva lezeci u krevetu,resio sam da se zalim i to iz razloga sto pretpostavljam da niko jos nije izmislio LEZECI stalak za klavijature.To bi bio revolucionaran pronalazak(isto kao krevet).Zamisljam kako lezim u krevetu,pored pivo,grickalice,TV a iznad klavijatura,a ono lete skale,trileri samo tako.Mislim da bih postao virtuoz za kratko vreme.A ovako moram da se mucim i krivim kicmu kad treba da vezbam(doduse sve redje) sto je posebno nezgodno za nas starije.Zbog toga apelujem na kolege,proizvodjace,prodavce muzicke opreme da pod hitno izmisle(naprave) lezeci stalak za klavijature,i svecano izjavljujem da cu biti prvi kupac,a kad se to desi(ubedjen sam da hoce) prelazim na drugu temu(da se hvalim),a mozda postavim i neku fotografiju.Ipak je ovo 21 vek!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|