|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.07.2010
Mjesto: Melenci
Downloads: 1138
Uploads: 14
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Technics sx kn5000 i Korg Triton le
Interesi: Elektroservis audio i TV opreme,muzika
![]() |
![]()
pa probaj da formatiras,da vidis da li ce uopste nesto raditi.Imas sa zadnje strane emulatora dzamper da prebacujes,master,slave....pitanje je da li ti uopste i radi taj emulator,tj da li ga vidi klavijatura....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 29.10.2013
Downloads: 0
Uploads: 3
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Kada staviom USB cifre izgledaju 00.0. tackice trepere.
(Za Bucin Nikolu: probao sam prvo da formatiram usb preko klavijature, tako sto sam pritisnuo dva dugmeta zajedno, tako sam procitao u uputstvu, displej je isao od 000-999 kao sto je i bilo u uputstvu, ali posle na kompu nisam video te particije, pa sam onda pronasao na netu User manual i skinuo program za formatiranje i Manager za fajlove. Napravio sam uz pomoc programa 100 particija, i ubacio u 2 Stilove, a u 1 Midi fajlove, ali kao sto rekoh kad ubacim USB displej prikazuje 00.0. - kada pritisnem nekoliko puta desno dugme on prikaze 001 ali posle 2-3 sekunde se izbrise i vrati na 00.0.). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.01.2010
Downloads: 664
Uploads: 0
Zahvalili mu 26 puta u 23 Postova
![]() |
![]()
Koji model ti je emulator?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Gotek
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
i moj je isto GOTEK ali na pr. moj emulator je proradio tek onda kad sam mu ugradio dodatni taster za aktivaciju particije...bez tog tastera nikako nije hteo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Kakav taster, ovaj ima dva dugmeta pored displeja. Jedno povecava cifru za jedinicu, a drugo za deseticu. Gde bi se ugradio takav taster
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
ne ne,otvara se emulator,treba zalemiti dve zice unutra kako bi povezali taster,pa posle probusis rupu i montiras taster,taj taster sto sam ja kupio zovu ga "mini on/off taster"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Kod tih jeftinih floppy emulatora, kao sto je i sam Gotek, uvijek postoji mogucnost da nece raditi. Ima dosta srece u tome, cista lutrija. Oni koji su srecni dobitnici, kod njih to radi bez ikakvih problema, kao sto je to na primjer, koja73 ili radi sa dodatnim izmjenama kao kod rocca, a kod velike vecine nikada ne proradi. Emulatori koji uvijek i bez izuzetka rade svoj posao na bilo kojem instrumentu, kao zamjena za Floppy, su bar tri puta skuplji. Ovo tek radi informacije, da ne bude iznenadjenja i cudjenja sto kod nekoga radi, a kod nekoga ne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|