|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.01.2010
Downloads: 664
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 26 puta u 23 Postova
![]() |
![]()
Ma kakvo placanje,pomognem ti kolko mogu nije nikakav problem,najbolje da ti ostrafis emulator i slikas elektroniku i posaljes meni da vidim kako izgleda unutra posto GOTEK ima milion razlicitih verzija.Ja sam moj narucivao iz Turske i nikako nije hteo da radi,probao sam sve i na kraju sam na youtube video da neki emulatori imaju montirane tastere i tako sam jedva uspeo....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 29.10.2013
Downloads: 0
Uploads: 3
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Kako da Vam posaljem sliku
Dodato: Gde treba Jumperi da budu podeseni JA ... set to generete READY signal on 34pin of floppy driver interface S0 ... Driver select 0 S1 ... Driver select 1 MO .. Motor Trenutno je postavljen na S1 Dodato: Uspeo sam da displej postavim bez treptucih tackica. Sada kada odaberem particiju npr. 002 vise je ne obrise, vec stoji tako. Ali i dalje klavijatura ne prepoznaje fajlove. Probacu da promenim Jumpere veceras, ako neko ima neku ideju pre toga. Dodato: RESIO SAM drugari, radi ko navijeno !!!!! Hvala na spremnosti za pomoc ... Promijenjeno od koja73 (06.01.2014 u 22:19 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|