|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 13.12.2008
Mjesto: Bor-Timocka kajina
Downloads: 2385
Uploads: 42
Rekao HVALA: 35
Zahvalili mu 52 puta u 51 Postova
Instrumenti: nemam vise instrument
Interesi: Pecanje
![]() |
![]()
Za studijsku upotrebu je pa zato se i ne cimam toliko, vise pitam iz znatizelje i mozda bi mi ustedelo malo vremena ali kad razmislim bas malo jer ovako kako sam odradio relativno mi nije mnogo uzelo vremena. Uglavnom probacu i to sa skriptom.
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
najjaca je artuia brass 2, al ne radi mamu joj u cubesu, samo standalone ok. a par put je odradili i nist!! ono je balkan zvuk,. po cetvoro sviraju odma haha
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 13.12.2008
Mjesto: Bor-Timocka kajina
Downloads: 2385
Uploads: 42
Rekao HVALA: 35
Zahvalili mu 52 puta u 51 Postova
Instrumenti: nemam vise instrument
Interesi: Pecanje
![]() |
![]()
Dobra je i arturija, pogotovo mi se svidja sto je phisical modeling, imam neke klarinete koje sam pravio sa brass 2, moze svasta da se odradi. Evo kako zvuci sample modeling pomesao sam tubu koja ima meksi zvuk (topliji) i trombone koji daje onaj zvuk metala tj. brass-a.
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Dobro si ti to odradio, mada mene Arturija ne baca nesto posebno u ekstazu, pogotovo ne sa svojim saksofonima, koji su i vise nego slabi. Tu im je modeling skroz zakazao. Plehovi su uredu, upotrebljivi su i moze se odraditi dobar aranzman sa njima ali ima i boljih medju Kontaktovim Libraryjima.
@branoy Kako ne radi Arturia 2 u Cubaseu ? U Cubase 7 radi sasvim normalno, bez ikakvih problema. Ni Cubase 6 takodje nije imao poteskoca sa Arturiom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
tranzit u cubase 5 ni naopacke
![]() javicu radil ovamoo
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Kakav Cubase 5 i bakraci, to je verzija iz proslog milenijuma, koga ona jos interesuje. U Cubase 7 mora da radi. Doduse, nemam Elements nego normalni Cubase 7.5 ali ne vjerujem da ces imati problema ni sa tom malom verzijom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
evo isprobao, bras 2.0.5
u cubase 5 mogu kao izabrati preset, izaberem i svira, i snimim projekat, ucitam , nema nista zastopa, zna i zastopati u hodu preseta, podigao cubase 7.0.6 elements, u njemu ne mogi ni preseta izabrati. tona ni na vidiku. zastopa celi, aa jbt. a plugin mi super boje imaa ![]() standalone radi perfekt, i pre dok se tek pojavila al sta cu od tog nema nist, osim svirat dok ne izdovoljis haha
Virus Bend (Samac-Modrica) Music studio Branoy BiH-Republika Srpska-Samac Facebook Brano Vujicic (Branoy) Promijenjeno od branoy (14.01.2014 u 03:09 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|