|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.03.2005
Downloads: 178
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Daleko od toga da sam pobrkao loncice... Kod kuce koristim aktivnu dvanaesticu koja zna ponekad da me prevari u miksu tako da na ozvucenju znam da smanjim ili pojacam poneki element... Ne znam sta je tu toliko cudno i strasno...?! Hteo sam da cujem vasa misljenja u vezi Voice Creatora na petici a dobih kritike...
![]() Da, sviram cetvorku i prodajem je sa namerom da uzmem peticu pa htedoh da se informisem sto vise jer nisam imao prilike da je probam i cujem... Makar sam pogurao malo pricu oko petice posto se danima ovde nista nije pisalo... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Što se tiče obrade sounda u samom Tyros5, pogledaj Reference manual od strane 13. i vidjet ćeš da se u samoj klavijaturi može editirati sound. To sam ti već napisao. Da li isti postoji u samoj klavaijturi trebat će potvrditi oni koji je već koriste.
Što se tiče tvoje rečenice Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 13.04.2011
Downloads: 532
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 24 puta u 22 Postova
![]() |
![]()
Nije nista strasno osim sto je nemoguce to uraditi na samoj klavijaturi... bar ne na neki normalan nacin! Ne verujem da ides peske i pojacavas u svakom ritmu odredjene elemente bubnja, zato je boldirani tekst i izazvao ovoliko interesovanje! Aj` objasni malo sta konkretno radis u klavijaturi kad odes negde da sviras.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Ukoliko stavite drum kit koji zelite da editujete na RIGHT 1 pa odete u Voice Creator pa zatim u CUSTOM VOICE ASSEMBLY otvarate editor u kom mozete da smanjite ili pojacate neku komponentu ili date efekat nekoj komponenti itd... Naravno, dosta detaljniji editor je preko kompa... Na to sam mislio...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Nema ovo smisla, a ti si uporan ko' ...
![]() ![]() Ajmo se vratit malo "nazat" da ljudi ne zaborave koji je naslov teme. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
casper al si ostario na ovom zadnjem snimku
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Ja sam koliko se secam i pisao vezano za Tyros 5... Nisam zeleo da tema ode u drugom pravcu... Nema potrebe da se bilo ko ljuti...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.08.2006
Downloads: 1068
Uploads: 3
Rekao HVALA: 40
Zahvalili mu 80 puta u 74 Postova
Instrumenti: TYROS5,BEHRINGER X32 PRODUCER,YAMAHA DSR112,JBL 618S XLF,ELECTRO VOICE ZLX12P......ITD...
![]() |
![]()
Trenutno na T5 nema pravi sound editor.Ima da se malo popravi neki ton preko filtera i istalih zezancija ali nema mijenjanje waveform kao prije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
To me je zanimalo... Hvala kolega...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
@Milan$ - inaće ne izgledam tako staro al' ne znam što mi je bilo danas poodne :-)
@mikimiki - da li to znaći da ono što piše u reference manualu ne postoji u klavijaturi? Promijenjeno od casper (18.01.2014 u 17:09 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|