|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mikrofoni Mesto za one koji vole da pevaju ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 30.01.2011
Mjesto: Prilep , Makedonija
Downloads: 46
Uploads: 5
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Roland EXR 5s
Interesi: Kompjtere,
![]() |
![]()
utrvrdili smo da je kopija ovaj moj ali jel mi bolja opcija da uzmem original sm58 ne nov nego starii za neku 50 -55 eur ne dugo koristen u dobrom stanju mogu i da smenim i mrezicu na njega ... ili bolja mi opcija ovog kopija 75 eur
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Druze, to niko ne moze da ti kaze. Uvek ce neko biti za ovo, neko za ono i ode to u nedogled. Ako vec imas tih 75, daj jos 20e i uzmi shure beta 58 polovnu. To ti je kako god okrenes bolje resenje. Opet ti kazem, to je moje misljenje a izbor je tvoj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.01.2014
Mjesto: Zavidovici ; BiH
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 14
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: flauta, klavir, horna, korg pa50
![]() |
![]()
slike od emirtotic.... imam shure i sm58 sumnjam da je kopija, nisam uporedio jos, jer nez ko ima 100 % orginal, ne podudara mi se samo prva slika,sa orginalom, a sve ostale slike su ok, tje samo na jednoj slici je kopija, a na preostale 3 je orginal, tako da se ne moze utvrdit razlika...l.p.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
pa samo glava je kopija,ako mislimo na prvu sliku glave mikrofona?verovatno je ubacena glava kineza,a telo je originalno,u tvom slucaju bolje je bilo da je obrnuto.
Bog je stvorio zemlju a ostalo je MADE IN CHINA Promijenjeno od acakasper (25.01.2014 u 22:46 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|