|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Mozda je ovo stara tema ali ja cu se i sad nadovezati i samo cu vam reci da sm i ja klavijaturista ali se ne slazem sa vama u jednom a to je kao mi sve sviramo ali bas i bubanj idu aranzerski pa to smo izmislili mi klavijaturisti i mi kao imamo poso i radimo a ljudi koji stvarno vrede u muzici sede skrstenih ruku kuci i kukaju samo zato sto jedan prosecan klavijaturista kupi mu tata neki aranzer da ne pricam sad koji i since mu nauci pomalo i pevusiti i on pici i zaradjuje a ljudi koji stvarno vrede jedva sastavljaju kraj s krajem izvinjavam se na ovakvom pisanju
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pa vidi, nije ovo stara tema... ovo je vecita tema, a kako "kompjuterizacija" napreduje, tako ce, na zalost basisti i bubnjari, pa bogami i gitaristi postati sve manje trazena roba.
No, i pred toga ce uvek biti onih koji ce znati da cene "pravu" muziku i "prave" izvodjace. Na zalost, gluvih i onih koji ne razaznaju da li svira ziv covek ili je fajl u pitanju je bogami malo. Znaci, slazem se sa svime sto si napisao... ali tako je kako je...
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ne bih se ja složio sa ovim...problem je "ljudski faktor",sve teže je pronaći ljude s kojima bend može da funkcioniše (zbog mozgova a ne svirke),mislim da je to osnovni razlog ekspanzije ONE MAN BAND-ova a ne ekonomski,jer za svaki dobar bend uvek ima posla,kao i za svakog dobrog basistu,gitaristu ili bubnjara...
|
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.12.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 99
Uploads: 11
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 18 puta u 16 Postova
![]() |
![]()
upravo tako..ako pogledate jace lokale videcete da su svuda trazeni komplet bendovi (naravno ukoliko se ima da se plati)..sad je tu naravno kriza itd..
al nazalost mislim da se nama aranzercima ne pise dobro bas kad to sve prodje.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
idu, koje, njih, pjesama, ritmova, spisak, svirku, Živu |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|