|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mobilna telefonija Sve o mobilnim telefonima i njihovoj propratnoj tehnologiji |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#13 |
Godfather
|
![]()
@Yikwo
U ovom trenutku je svaki iOS moguće jailbreakovati. http://www.p0sixspwn.com Savet da uzmeš 4S pre nego 4 je jedini dobar koji sam video. Razlika u ceni stvarno nije velika, a u mogućnostima je drastična. Iskreno, najpre bih gađao telefon koji ima 6.1.3/6.1.4. iOS 7 mi deluje kao prelazni sistem na iOS8. Nešto kao što je Vista svojevremeno bila za Windows. Više nego na to da li je telefon SimFree obrati pažnju da li je zaključan na nečiji iCloud. Ako je zaključan na mrežu to je moguće otključati (za to se javi imam najverovatnije najniže cene na Balkanu). Ako je zaključan na nečiji iCloud tu si u problemu jer tu zaštitu trenutno nije moguće zaobići. Gevey otključane telefone zaobiđi. Softverski otključani su ok, ali u tom slučaju moraš paziti pri update-u telefona da update radiš sa custom firmware-om iz koga je izbačen update basebanda. Downgrade firmware-a je moguće samo za iPhone4 i starije telefone. Na 4S i naviše trenutno ne, čak i da imaš SHSH.
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|