|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ritmovi Pitanja vezana za ritmove... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 10.01.2013
Mjesto: Iza sedam gora,planina i mora
Downloads: 1123
Uploads: 4
Rekao HVALA: 260
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Interesi: Interesi
![]() |
![]()
Radi se o vise Stilova,iz jednog Set-a koji sam ja koristio,pretezno za klubsku svirku. I ritmovi nisu seckani od Midi fajlova,nego su kucani od nule (nisam ih ja kucao),i bas su specificni,zato jurim da ih sredim.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Može, ne trebaš slati sve, samo par njih. Pošalji mi ovaj konvertirani koji ti ne radi dobro.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
I dan danas mučim muku sa sličnim problemom. Mada ja imam problem samo sa trakom na kojom je bubanj, kada konvertujem obično sa Korga na Roland, elementi bubnja su izgleda sa drugim rasporedom, nego sto bi to bio neki da kažem "standard", kasnije na svakoj varijaciji, prelazu, sređujem polako bubanj, udaraljku po udaraljku, oduzima dosta vremena, ali tako dobijam ono što želim. Inače sa ostalim instrumentima - trakama, nikad nisam imao problem, inače radim u STW 3.76.
Jedna stvar sa kojom imam problem ozbiljan je: Ako je ritam "otkucan" sa određenim odnosom između udaraljki (Pričam isključivo za bubanj), da li je moguće u STW - u, da recimo odaberem da smanjim samo fus činelu, ili samo doboš, ali u celoj varijaciji na recimo 4 takta, a da ostane isti odnos između različitih udaraca doboša (nekad je to jače, nekad slabije..), da ne moram "pešaka" da smanjujem svaki udarac doboša, i da podešavam da se on čuje u više Layera. Nadam se da ste me razumeli. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|