|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Studijski Hardware Zvucne karte, Efekti, Analogne mixete, Digitalne mixete, Digitalni snimaci, Midi interface, Transport interface, Audio interface, Kompjuterske konfiguracije |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 22.05.2008
Mjesto: Novi Banovci
Downloads: 652
Uploads: 2
Rekao HVALA: 270
Zahvalili mu 127 puta u 123 Postova
Instrumenti: g 1000/korg pa4x/Tyros5/Sx900
Interesi: nista posebno
![]() |
![]()
I ja bih rekao da je to uzaludan posao. Nek tvij drugar ako ima lap top ubaci neki sempler u isti. I poveze klavijaturu sa lap topom. Ima ovde na forumu dosta pisano o tome. A za samo jedan sound mu nece trebati vrhunska konfiguracija. To je noje misljenje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Ja imam laptop dobar, evo konfiguracije, koliko je to pouzdano, mada ako se desi da nesto stane ili sjebe, on moze svakako da ukljuci njegov bass i pici dalje...
Ekran: 17.3" WXGA 1600x900, anti-glare Čipset: Intel HM76 Express Procesor: Intel Core i5-3210M (2.50 GHz, 3 MB L3 cache, 2 cores) Ram memorija: 4 GB 1333 MHz DDR3 SDRAM Grafika: AMD Radeon HD 7650M (2 GB dedicated DDR3) Hard disk: 750GB SATA 5400rpm @al bundy imamo bubnjara @tranzit koji workstation onda ti preporucujes u tom cenovnom rangu ? Promijenjeno od negovan90 (07.02.2014 u 20:41 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|