|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
E Jageru ne koristim set, ali svaka ti cast..Pozdrav
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
A pa nabavio sam ja jos svasta .... tek sam POCEO da delim
![]()
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Svaka ti cast,ne znam sta drugo da kazem!
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 16.10.2007
Downloads: 494
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ovaj Set Sam Licno Platio 90 Evra + Postarina Jer Mi Je Bio Nahvaljen Kao Najbolji Set Za Pa800.skoro Napunjena Sample Memorija A Od Toga Skoro Nista Iskorisceno.dosta Semplova Sa Neta Skinuto, Dio Drum Kitova Je Nedimovo-takodje Skinuto Sa Neta.vecina Ritmova Koriste Rolandov Sempl Bubnja A Najvise Ritmova Je Jv Komerc.ja To Licno Ne Sviram Niti Me Interesuje Taj Zanr.dosta Ritmova Je Konvertovanih Sa Rolanda Pa Na Momente Pomislim Da Sviram G Seriju.svaka Cast Za Sempl Velo Strings Koji Koristi Aca Lukas, Jer Ga Nisam Imao I To Je Sve Sto Sam Iskoristio Iz Ovog Seta.u Sustini To Je Set Sa Pa80 A Moj Stari Pa80 Mnogo Bolje Zvuci Sa 16mb Semplova Nego Ovaj Pa800.terce Su Radjene Kao Sto Se Radi I Na Pa80 (lose).boje Na Na F1-f4 Nisu Postavljene Po Ritmovima A Vecina Ritmova Nije Ni Taknuto Nego Sviraju Sa Nekim Lijevim Bojama Jer Su Importovani Iz Nekog Drugog Seta.vokalne Terce I Druge Presete Nisam Ni Probao.definitivno Sam Odustao Od Kupovine Setova Jer Sve Sto Se Nudi Je Smijesno.ostaje Mi Samo Da Se Zatvorim Par Dana I Iskljucim Telefon Pa Na Pa800 Sve Nanovo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 30.09.2006
Mjesto: Svud po malo!!
Downloads: 2902
Uploads: 2
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
Instrumenti: Klavir
![]() |
![]()
ja ne mogu da skinem ovaj drugi set
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
LJUDI,NE KUPUJTE SETOVE...SEDNITE,I OD POSTOJECEG MATERIJALA,ILI SAMI URADITE SVOJE PERFORMANSE,STYLOVE...BICETE VISE NEGO ZADOVOLJNI,SVIJIM RADOM...VERUJTE,SAMO MALO ZAGREJTE "DUPE",I VIDECETE USPEH!!!
Derem se sa razlogom...!!!
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pa800, set |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|