|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Vredan član društva
|
jasta to si upravu, ma sigurno treba da se placa za vecu brzinu posto tamo ima kao premium korsnici. neznam dal da probam MSN.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 15.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.831 puta u 1.363 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
Nije problem u software koji koristiš za prijenos, problem je u protočnosti veze. Zato ti neće pomoći niti MSN.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Vredan član društva
|
sad cu ti obajsniti koji je prb, meni se cini da ton ne kasni posto svirka ide, nego ima ti delici sekunde u kojoj dok ja sviram njih ne cujem i kad stanem ja ih cujem ali nije ono kao kad kasni pa ponavlja nego muzika ide ako me razmumesh, ni ja samog sebe vishe ne razumem
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 15.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.831 puta u 1.363 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
Jasno mi je što je problem. Protok signala u oba smjera rezultira malim kašnjenjem u zvuku i nemoguće je uvježbavati repertoar na taj način.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 13.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
|
|
|
|
| Sledeći član vam se zahvalio gitar za ovaj koristan post: | srdjan motif (12.02.2014) |
|
|
#6 |
|
Vredan član društva
|
znaci reshenje je sesti u avion i otici na probu
sad citam neki post jedan kolega nemoze da snima pa mu tranzit reko da nadje neki Audio interface dal bi to pomoglo, hahah sve pokushavam samo da nebi seo u avion. hahahhaa deshavanja u svetu, propaganda. Nije istina hahah. Legenda Promijenjeno od srdjan motif (12.02.2014 u 21:38 sati) |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Stvarno kod kuće
|
ako se plasis avona onda cekaj dok se pusti pronalazak teleportovanja.
|
|
|
#8 |
|
Vredan član društva
|
|
|
|
|
![]() |