|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.12.2010
Downloads: 64
Uploads: 0
Rekao HVALA: 38
Zahvalili mu 19 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Ma razumemo se u potpunosti Tranzit, ali me uvek u zivotu nervirala ta neravnopravnost. Eto, kad ga banuju jer je to ocigledno zasluzio ja cu se smiriti, a ne da se on sada nadje pa nekom drugom komentarise snimke tipa "jesi to stvarno ti odsvirao" a prvi on je teski laznjak. Neka dobije ban i sve je u redu, ne vidim sto je on toliko povlascen u odnosu na recimo Srdjana_Motifa koji je vec banovan iz istog razloga. Nadam se da ce admini odraditi ovaj put svoj posao korektno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ja uopste ne znam sta je sa ovim covekom,poslao sam mu pp i ljubazno ga zamolio da me ne proziva po raznim temama,nikakvu uvredu nisam napisao,neka izlozi moje dve pp neka pokaze kako sam napisao,a dali cu dobiti ban ili ne to ce administratori odluciti a ne ti,ne bih vise da ulazim u raspravu,i javno cu zamoliti da vise ne pominje moje ime u temama,ili neka administracija nekako reaguje na njega.
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|