|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.08.2006
Downloads: 1068
Uploads: 3
Rekao HVALA: 40
Zahvalili mu 80 puta u 74 Postova
Instrumenti: TYROS5,BEHRINGER X32 PRODUCER,YAMAHA DSR112,JBL 618S XLF,ELECTRO VOICE ZLX12P......ITD...
![]() |
![]()
Ovo pitam jer trenutno gledam ove digitalne mixere.A ne nosi mi stalno onaj koji vec imam sa studio one i koji stvarno zvuci odlicno.
Kao sto rekoh imam Hp laptop/touch tablet sa i3 procesorom 4010y i 4 gig ddr3l i128 gig msata.Najvise ga koristim za textove jer mogu ga nositi kao laptop a i kao tablet.Windows 8.1 je na njemu. Izvinjavam se Nesabend ako upadam u njegov post,ali mozda i njemu dobro dodje.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Doci ce i Nesi dobro, budi siguran. Nisi mi napisao koji audio interface koristis i koliko bi ti trebalo ulaza na tom mixeru, mozda imam rjesenje za tebe i sa tim Laptopom !!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.08.2006
Downloads: 1068
Uploads: 3
Rekao HVALA: 40
Zahvalili mu 80 puta u 74 Postova
Instrumenti: TYROS5,BEHRINGER X32 PRODUCER,YAMAHA DSR112,JBL 618S XLF,ELECTRO VOICE ZLX12P......ITD...
![]() |
![]()
Ne koristim trenutno ni jedan.Treba mi mixer do nekih 12-14 kanala.Jedno 8 mikrofonskih a ostalo stereo za klavijature.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
![]() |
![]()
U tom slucaju, taj Laptop sa i3 procesorom, jedan Presonus 1818VSL i jedan Presonus DigiMax D8, Sa ovim imas 16 ulaza i 10 izlaza (5 stereo parova). Svi ulazi su, sa vec legendarnim, XMAX predpojacalima a od toga 8 su kombinovani ulazi sto znaci da ih mozes upotrijebiti i kao mikrofonske i kao instrumentalne ulaze. Dva susjedna ulaza se uvijek mogu linkovati kao stereo par. Svi ulazi imaju insert efekte: kompresor, Gate, Limiter, LowCut, 3-Band EQ a postoje 2 centralna efekta Hall i Delay. Pored svega tu je i digitalni stereo par SPDIF. Opremljenost miksera je kao kada bi postojao Presonus StudioLive 16.10.4. koji bi naravno, morao da platis bar dvije hiljade eura ako ne i dosta vise jer ne zaboravi onih 10 izlaza. Svi efekti i EQ-i su potpuno isti kao i kod StudioLive s tim sto su mikrofonska predpojacala nesto kvalitetnija nego kod StudioLive. Ovdje iste insert efekte imas i na svim izlaznim parovima. Mozes napraviti i pohraniti ogroman broj scena koje pozivas jednim klickom ili kod tebe dodirom na display. Ukupna cijena za oba uredjaja 820 eura za prvoklasni sound. Mozes proci za 100 eura jeftinije ukoliko umjesto DigiMaxa uzmes Behringer ADA8000. Fenomenalno graficki rijesen mikser tako da ga mozes vrlo lako opsluzivati na Touch Screenu. Veliki sound za male pare.
Promijenjeno od tranzit (20.02.2014 u 04:33 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
@omladinac....imam laptop.koji je tvoj predlog?u mom laptopu nije tako snazan procesor ima intelCore"2 Duo 2Giga RAM Windows 7, 32 bitni.
![]() |
#6 |
Banovan!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
da,treba mi ulaz za mikrofon,klavijaturu i laptop.takva kombinacija mi je potrebna kada radim sam da ne vucem visak opreme.znaci jedna ili dve aktivne kutije i takav mali mikser.To je za neke manje svirke gde se radi u fazonu piano bar-a...imam me a u stvari nema me na sceni....cuju me a ne smetam im.Ali mora kvalitetno da me cuju.
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|