Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Yu-Midi Info > Komentari i Pitanja

Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu.

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 20.02.2014, 12:50   #1
Vaxter
Godfather

Vaxter's Avatar

Registrovan/a dana: 25.12.2004
Mjesto: Šimanovci
Downloads: 1061
Uploads: 560
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 290 puta u 214 Postova
Instrumenti: Yamaha PSR 9000
Interesi: Mnogo toga, i naravno muzika koja je uglavnom hobi
Vaxter befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Vaxter pošalji poruku preko ICQ messengera Vaxter pošalji poruku preko MSN messengera Vaxter pošalji poruku preko Yahoo! messengera Vaxter pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Tek bi onda bilo krša po forumu...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Star 20.02.2014, 13:15   #2
EmirTotic
Moderator

EmirTotic's Avatar

Registrovan/a dana: 21.08.2008
Downloads: 1217
Uploads: 29
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 102 puta u 96 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros 4, Korg TR61, itd...
EmirTotic ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
EmirTotic pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard Vax

Okej ljudi, dosta je bilo. Vax, to je mnogo glupa ideja i nije pravedna. Znas i sam da sam upucen u download i da sam prinudjen da cistim i skidam svasta a ne pamtim kad sam nesto zadrzao u klavijaturama, zapravo i nisam nista. Jednostavno nije pravedno da dodje neko ko se registruje i poskida sve sto mu treba, a neko se mucio da to odradi. Pa ja bih prvi sklonio sve sto sam ikad uradio. Nije sujeta vec postovanje rada autora ma kakav on bio iako se ovde pojavilo mnogo doktora nauka u poslednje vreme. Drugo, mladji clanovi mojih godina koji smo tu vec dugo (Dell, Hare, Skoric itd. da ne nabrajam) smo ostali tu i dan danas a morali smo da zaradimo download.

Rekao sam ti vec, tim moderatora je nesto manji, realno i iskustveno smo slabiji od prethodne nekadasnje garniture ljudi ali trudimo se. Svaki dan posecujem intenzivno forum i isto tako citam gluposti, mislim da samo treba iskulirati, mozda i brisati postove. Za sve prepotentne i kurchevite privatne poruke od ljudi koji se registruju bez licnih podataka treba staviti jednu sablonsku kao sto je sastavljen pravilnik i cao. To i to treba da uradis da bi dobio to i to i cao. Necu da duzim, ali ma koliko pozitivan bio i gledao da sve se lepo izgladi narod ne ume da postuje!
EmirTotic je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio EmirTotic za ovaj koristan post:
slagian (30.03.2014)
Star 24.02.2014, 12:54   #3
milepsr
Odomaćeni član

milepsr's Avatar

Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
milepsr ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od EmirTotic Pokaži Post
Okej ljudi, dosta je bilo. Vax, to je mnogo glupa ideja i nije pravedna. Znas i sam da sam upucen u download i da sam prinudjen da cistim i skidam svasta a ne pamtim kad sam nesto zadrzao u klavijaturama, zapravo i nisam nista. Jednostavno nije pravedno da dodje neko ko se registruje i poskida sve sto mu treba, a neko se mucio da to odradi. Pa ja bih prvi sklonio sve sto sam ikad uradio. Nije sujeta vec postovanje rada autora ma kakav on bio iako se ovde pojavilo mnogo doktora nauka u poslednje vreme. Drugo, mladji clanovi mojih godina koji smo tu vec dugo (Dell, Hare, Skoric itd. da ne nabrajam) smo ostali tu i dan danas a morali smo da zaradimo download.

Rekao sam ti vec, tim moderatora je nesto manji, realno i iskustveno smo slabiji od prethodne nekadasnje garniture ljudi ali trudimo se. Svaki dan posecujem intenzivno forum i isto tako citam gluposti, mislim da samo treba iskulirati, mozda i brisati postove. Za sve prepotentne i kurchevite privatne poruke od ljudi koji se registruju bez licnih podataka treba staviti jednu sablonsku kao sto je sastavljen pravilnik i cao. To i to treba da uradis da bi dobio to i to i cao. Necu da duzim, ali ma koliko pozitivan bio i gledao da sve se lepo izgladi narod ne ume da postuje!
Emir je sve rekao. Otvoren download ce povecati broj preprodavaca i ljudi koji ce se registrovati samo radi download-a. Samim tim broj uploadovanih stvari ce se smanjiti (i po kvantitetu i po kvalitetu), a ja prvi ne bih uploadovao nesto i da to skida i kurta i murta. Ja sam na ovom forumu od 29.03.2007. i razlog mog dolaska je bilo znanje. Da nije bilo ovog foruma, verovatno se danas ne bih profesionalno bavio muzikom, koliko god to nekome ekstremno ili neverovatno zvucalo... Otvoren download nece povecati broj korisnih postova na forumu, niti broj aktivnih clanova, samo ce povecati troskove. Ne bih voleo da se dogodi da se forum ugasi zbog grebatora, prevaranata i glupih ljudi.
milepsr je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 12:46

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije