|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.12.2012
Mjesto: Austria Wien
Downloads: 969
Uploads: 11
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg PA50
![]() |
![]()
Dobar Dan,
Jao kao prvo se zahvalujem 1000 Puta Acakasper. Ali veruj mi da pojme nemam o tome ti to pises. Znam da upalim Klavijturu pa da ubacim drugig Disc. Ostalo pojme nemam, a ni necu da diram da ne bih pokvario nesto. Ako moze ili da pojacam Pratnju, ili da smanjim Instrument. Meni to svejedno, samo da mogu da sviram. Ovako ni ne mogu da sviram, ne cuje se Pratnja skroz slabo se cuje. Ako mozes zamolim te da pises tacno gde treba da udjem i sta da podesavam. Menu/**** itd itd Razumes? U napred se zahvalujem. Pozdrav: Pennywise |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
pa jel ti reaguju gore potenciometri za pojacavanje-smanjivanje,ona tri kod levog zvucnika?
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.12.2012
Mjesto: Austria Wien
Downloads: 969
Uploads: 11
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg PA50
![]() |
![]()
Cao,
Imam sa leve Strane 3 Dugmice sa leve Strane. Jedan sa Jacina Instrumenta, sledeci sa Jacina Ritama. A treci veruj mi ni neznam zasto sluzi. Reaguje ovi dugmici, ali kod Pratnje mi je vec kod maximum i ipak je jacina Instrumenta pre jako. Razumes sta hocu da ti kazem? Pozdrav: Pennywise |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.01.2013
Mjesto: Zagreb
Downloads: 323
Uploads: 32
Rekao HVALA: 85
Zahvalili mu 20 puta u 19 Postova
Instrumenti: Harmonika (Guerrini Superior 2), klavijatura (Korg pa 800 i korg pa 600)
Interesi: Glazba
![]() |
![]()
Ja bi ti rado pomogo, ali nista ne razumjem. Jesi probao taj treci gumbic?? Pojacaj prva dva do kraja, a treci smanji do pola, pa vidi kako se onda cuje, pa onda opet treci pojacaj do kraja, pa vidi kako je. Dali ti uopce radi taj slider za boju?!?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|