Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Kompjuteri I Produkcija > Muzički Software

Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum...

Alati tema Display Modes
Star 01.03.2014, 02:36   #5
elmar
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 03.11.2006
Downloads: 538
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
elmar befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

drugovi zaista vam hvala na brzom I detaljnom odgovoru. Hvala za link I za opsiran odgovor. Pogledacu sta ima na youtube I svakako moram da se upoznam sa software I zato treba vremena I strpljenja. Imam studio one 2 I postoji ta opcija Fatchannel ali moja greska jeste u tome sto sam audio boxu preko stereo kanala prikopcao na yamahinu mikstetu koja I nije za studisko snimanje nego vise za live nastupe. Probao sam da koristim efekte tj reverb delay echo sa iste ali nije to to. Medjutim kad snimam cist glas a kasnije dodam compresor I proeq onda to izgleda mnogo bolje mada to rucno radim jer preset koji vec postoje nesvidjaju mi se mnogo. Pitanje ? Vidio sam na youtube da neki imaju extra plug in osim fx chain I presonus plug in imaju neke stabilizatore I jos ponesto. Gdje mogu to da nabavim mada moram reci jos nisam uradio update programa. Dali da se rijesim miksete I da idem direktno preko audio boxe I kako u tom slucaju mogu doci do stereo signala jer imam samo dva ulaza na bo boksi?stvarno vam veliko hvala.
elmar je offline   Reply With Quote

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 04:23

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije