|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#13 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.03.2012
Downloads: 0
Uploads: 2
Rekao HVALA: 11
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Već sam naveo u nekom od postova da ja sviram gitaru a klavijatura je nešto što volim i ona je za kod kuće za neko moje zadovoljstvo.
Hard disk hoću da stavim zato što me zip po nekad zeza pri učitavanju pa se bojim da je pri kraju. HDD sam dobio i jedino što sam kupio na ebay-u je napajanje koje me je koštalo 3,83$ i koje će doći za 15-20 dana. 50 pinski kabal za dva uređaja još tražim ali ako bude radio hdd onda ću izbaciti zip i ostaviti samo hdd. "akordi" Vas baš nisam razumio što se tiče džampera jer na skaziju imam 12 opcija za postavljanje a trenutno je na "SCSI term on" što se vidi na slici koja je postavljena u prethodnim postovima. A najviše me muči ako mi ne prepozna hdd jer je neko napisao u predhodnim postovima da roland ne podržava IBM hdd. Ako je neko uspio da ugradi IBM-ov hdd volio bi da to iskustvo podjeli sa nama. Koji su skazi hdd koje roland bez problema prepoznaje? Pozdrav! |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|