|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Studijski Hardware Zvucne karte, Efekti, Analogne mixete, Digitalne mixete, Digitalni snimaci, Midi interface, Transport interface, Audio interface, Kompjuterske konfiguracije |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bit će da je ovo što ti je drug Dell rekao, tj. to bi mogao biti jedan od razloga i meni se to dešavalo dok je klavijatura bila na istoj fazi sa laptopom i interfaceom. Uradi ovo što ti je on rekao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Nema druge pomoci osim nabavke DI-Boxa. Zaboravi sve druge pokusaje i razmisljanja. Klavijatura ima nebalansirane izlaze, a 22VSL balansirane ulaze na studijskom levelu. Tu nastaje problem i on se da rijesiti iskljucivo pomocu DI-Boxa sa aktiviranim Ground Liftom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Koliko kosta taj DI BOX ? I mislim da nije do toga problem, imam pa800, probacu danas kada dodje drug sa drugom klavijaturom... Zasto se Dellu nista ne cuje ?
Promijenjeno od negovan90 (09.03.2014 u 10:10 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Ajde lepo uslikaj 22VSL konekciju koju si napravio I takodje, ako mozes screen shot VSL miksera sa kompijutera ali pusti neka ti svira klavijatura, pa cemo onda znati malo detaljnije o cemu se radi...
Ja na 1818VSL nemam (skoro) nikakav problem sa sustanjem kada spajam analogni izlaz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Opet ti ponavljam, da ce problem potpuno rijesiti samo DI-Box, a ti mozes misliti sta god ti je volja. Za to, zasto se kod Della, nista takvo ne cuje, ima metar razloga. Ne pokusavaj da pronadjes toplu vodu, uzmi jedan dvostruki DI-Box i sve ces rijesiti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Ja sam ubedjen da kolega jos nije skontao kako u stvari VSL funkcionise I da je problem do njega a ne do Prsonusa
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|