|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Kad dodje Pjevaljka a nit glasa nit izgleda pa nit plakat nit svirat a nit se smejat hehehe...
Pozdrav,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Milane,pa u globalu je to....ali me najvise moze iznervirati kad nema para...
![]() |
#3 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
@banex
Da, jbt....koja je to tezga bila, 30.novembar, pod satrom...LOL, guraj kombe sine, ne pomazu ni novi grejaci. Ja bre jedva auto nasao, skroz zavejan bio.... ![]() @pa1xpro A, to da nema para, uopste me ne nervira, na to vec sam oguglao.... ![]() Gora situacija po meni je kad nema para, a nema ni jedna pa, bar simpaticna devojka...heheh, e to tek ubije u pojam.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
.... Kad basista u 4 ujutro kaze "ajde dodaj mi malo visokih na bas gitaru..."
![]() .... Kad bilo sta crkne od opreme u sred svirke .... Kad dodjes na svirku 3 sata ranije i namestas zvuk "u picinu dlaku" jer ti je za tu tezgu jako bitno da ostavis dobar dojam i onda NEMA SANSE da uspes, celo vece zvuci k`o KANTA... .... kad PROMASIM taster za promenu boje i umesto npr brasa mi svira klavir u forspilu (e ovo JAKO mrzim) .... seticu se jos .. ![]()
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: Pozarevac
Godina: 52
Downloads: 981
Uploads: 1
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Harmonika ,Pa3x ,Le...
Interesi: Arheologija,Stari novac
![]() |
![]()
kad me zajebe pevacica ili pevac i ne dodje na svirku
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.11.2005
Downloads: 2345
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
U sustini nikada mi necemo biti zadovoljni.Ili ces raditi sa dobrim muzicarima a nece biti para.Ili ces raditi sa losim,para ko blata al nema ko da uzme.Kako god okrenes mi smo jeb...To mi je davno rekao jedan kolega.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
A pa sto se para tice.... pre 10-tak godina (i vise) bilo je para KO BLATA. Ja se secam u vreme one debele inflacije kad su plate bilo max 5 DEM, svirali smo 6 dana u nedelji. Imali smo slobodan samo ponedeljak. Ukoliko bih dosao kuci sa manje od 100 DEM rekli bi da je bilo sranje vece ... a sad?!?? 50EUR je precesto misaona imenica po glavi na vece... Nas je 5 u bendu, sa pevacicom kada nam treba je 6 ljudi ... nema to vise ko da plati
![]()
![]() |
#8 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 14.07.2007
Mjesto: Holandije
Godina: 35
Downloads: 3183
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: KORG PA-800
Interesi: Volim sve sto me zanima :)
![]() |
![]()
1.Kad pjevacica me pocne da p*si, ona treba da peva to zna.. zasto to radi to ja neznam i to tek u sred svirku.
2.kad neko dodje preko mene i stoje sa pare i kazemi da odsviram jednu pesmu sto nikad nisam cuo... (kazemi; odsviraj onu pesmu... ''HEY DAJ MI €500,- EURO za tu pesmu'' ..i na kraj dobijes samo €100,- 3. hahahahhahaahahahahahahahaa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banovan!
|
![]()
Kad se pevac napije,ali toliko napije, da zaspi u sred svirke,i onda dodje gost i otpeva ostatak veceri!!
ili kad kazem zadnja pesma za veceras i bude jo 50!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Evo iz izkustva šta ja mrzim...Al ono iskreno...
---kad dođem u kafanu da slušam muziku a ono fajlaš glumi da svira.... ---Kad vidim da sviraju katastrofalni muzičar a narod viče---jaaaj ubiše ljudi kako su dobri...čobani.... ---Kad mi dođe klošar pijani il neki poznanik pa stalno dosađiva da mu odradim naručbe za džabaluk... ---Kad ne mogu naštelati ozvučenje i zvuči "kaj talefon" ---kad mi se pjevač Buco napije i ispadne mu mikrofon (jadna glava mu sva iskrivljena) ---Kad započnem pjesmu u A-molu (sa stringsovima) a pjevač započne iz H-mola pa onda ne može da odpjeva iz te intonacije... ---Kad mi usred svirke dođe gazda i kaže: Smanjite se,malo ste preglasni ---Kad mi dođu seljaci u kafani i pitaju:jel mogu ja šta da odsviram---E pa možeš P$%&u svoje matere...Donesi svoj instrument ---Kad pjevač ne prati ritma i bajagi ne pravim mu “original prelaza” a u suštini on ne prati takt ---Kad mi se pjevač narolja ko stoka a ja ko magare moram komplet ozvučenje da pospravljam ---Kad treba uzeti pare za ozvučenje a drugi se članovi bune…Pa sledeći put donesite svoje i kasirajte ---Kad mi pjevač kaže:”Daj dodaj eho” a suštini eho odvaljuje al on ne ume da pjeva ---Kad mi se disk u Tritonu pokvario pa nisam imo SOLO boja…Komplet tezga samo sa PA1X…jaaj… ---Kad pjevačivca dođe nenaspavana I smrdljiva---Ljudi Bogami živa istina…Nama se desilo lani na svadbi.Neću reći imena,krave se hebavala ko koza i onako neokupana došla na svadbu da pjeva.I gazda došo I psuje sve sa neba-ne izpušta ništa,kolji đavo smo ovo doveli a zacjepili cifru za tezgu…A ona mrtva hladna a smrdi da joj ni magarc nebi prišo blizu… Eto iskreno gore stvari koje najviše mrzim u svirci…A ima tu I mnogo koje volim…Al nije to smisao teme…Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
mrzim |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|