|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]() Citat:
Nikome nije lako odvojiti novac, pa ni onima (ili ovima) sa famoznog zapada, pa zato nije lepo suditi bez optuznice... Ja licno ne bih nikada kupio aranzer iz licnog zadovoljstva ali sam kupio Pa3x zbog posla koji mi obavlja. Vise od svega bih voleo da imam dobru harmoniku ali, iako zivim "na zapadu", nisam u mogucnosti da je kupim, a cekam na to vec 5-6 godina... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
nisi skontao poentu. kazem da ovo uopste nije skupo, ljudi daju po 5000 na arazner hardwer ne bitno pa3, il neki drugi. samo sto vecina tih istih nisu navikli platiti software, pre ce dati na arazner 5000km, i nece ni malo gledati na to sta su i koliko dali, a neki software od 50eu bice im VAOO, to nisu navikli kupovati .. a razlike i sta moze da ne duzim
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|