|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
To nije slučaj s ostalim instrumentima, oni su negdje u rangu europskih. Zašto T5-61 košta oko 37000 kn (5000 eura)? To treba upitati trgovca koji ju prodaje.
Lako je za Graz. Tu je online kupovina koja je kod tehničkih stvari uobičajena, sigurna i konkurentna. Promijenjeno od casper (25.03.2014 u 15:17 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Hvala na dobrodošlici, a šale su uvijek dobro došle!
Našao sam music shop u Sloveniji gdje mogu probati klavijaturu i cijena je ok (dosta niža nego kod Thommana), a i na pola puta mi je do Graca. Vidjet ću koliko daju garanciju na klavijaturu i dali se isplati naručiti kod Thommana za par sto eurića za dužu garanciju. Slijedeće subote idem da isprobam pa će biti sigurno i pitanjca od mene. Euro music mi je 10 min. vožnje, ali kad nemaju Tyrosa 5 i nisu znali kad ga budu imali u ponudi. A što se tiće Technicsa (za Caspera) da izbace novu klavijaturu, sigurno bi bila moja. Svirao sam od KN 2000 pa sve modele redom do KN 6000. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 25.10.2005
Mjesto: USA
Godina: 54
Downloads: 930
Uploads: 15
Rekao HVALA: 162
Zahvalili mu 115 puta u 109 Postova
Instrumenti: Yamaha psr A-5000
![]() |
![]()
Tyros5 narucen!
Stize za paar dana! ![]() pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Wooow, bravo.
Sad još da promijeniš nick i to je to. Kako sad dočekati da dođe taj dan ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Haha
Caspere sta da stavim bice sve ukupno Tyros-8 ![]() ![]() Trojka ostaje kod mene sve dok ne izadje konacni UPDATE za taj famozni Expansion creator. Dodato: Kao sto sam i predpostavljao,nece biti kompletna dok ne urade upgrade za ""expansion menager"". Svi samplovani Custom voices I Drums pasu,njih prekonvertuje bez problema,ali sve sto je interno u Customu za sada nemoze. Sve u svemu Odlicna klavijatura! Pozdrav! Promijenjeno od tyros2 (10.04.2014 u 01:47 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Zastupnik za naše područje je ipak korigirao cijenu.
![]() Utvaram si da sam ja dijelom zaslužan za njihov potez i da su pročitali moj post br. 277 u ovoj temi. ![]() Trenutna akcijska cijena za Tyros5-76 je 29 115 kuna (oko 3800 eura) i može se reći da je ona u skladu s ostatkom trgovina u EU. Štoviše, to je vrlo interesantna ponuda koja je možda i među najnižima koje sam do sada vidio. Predpostavljam da se u toj cijeni ne nalazi RAM i zvučnici. P.S. Tipfeler gdje piše "kays" umjesto "keys" je vjerojatno vezan uz kajkavsko govorno područje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Evo I od mene da napisem nesto ...
![]() Nisam nigdje nasao objasnjenje ,ili sam previdio,uglavnom za one koji posjeduju vise setova za T4 ili T3 a zele da ih ubace u T5,kad sejvaju taj set obavezno I ritmove koji rade na principu tih custom voices kopirati u isti folder.Tek onda ubacimo sve to zajedno u Expansion menager. Na taj nacin ritmovi ce raditi normalno ukoliko su sastavljeni od voices I drums iz tog PACK-a! Ako ne uradimo ovako,onda ce se svaki ritam morati "stelovati" rucno! Ukoliko neko ima nekih pitanja u vezi Petice neka pita slobodno.Ako sam u mogucnosti odgovoricu! Pozdrav! Promijenjeno od tyros2 (24.04.2014 u 02:19 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|