Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 31.03.2014, 21:50   #7
keyboards
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 01.04.2009
Downloads: 48
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 90 puta u 46 Postova
keyboards befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Sve zavisi na kojem ozvucenju sviras, kave semplove imas i sta hoces da cujes i koliko cujes. Ima savrseno dobrih sviraca kojima kad sviraju nije ni vazno koliko je dobro nego samo da je dovoljno dobro dok ima i onih koji sviraju solidno ali su jako osjetljivi na zvuk koji zele cuti. Uvjezbani slusajuc muziku na dobrim uredjajima ne prihvataju lose semplove pa cak i kad su jedina opcija. Slusna razlika izmedju 16 i 24 bit postoji ali se nemoze dobro uociti na bilo cemu. Korg bi morao usavrsiti svoje izlaze za audi makar na nivo M3 i tda bi 24bit/48000 khz i te kako imali smisla. A mi ovdje i pricamo da nam treba vise memorije. Normalno da necu imati velike semplove ako sam limitiran sa memorijom ali ja necu imati ni bilo kakve semplove radije cu promjeniti instrument i svirati onaj koji imam. 80% sviraca koristi ofucane lose semplove koji se vuku unazad 10 pa i vise godina i zvuce krecavo i jadno. A da nepricamo da skoro svi ti pcg nemaju ni velocity uradjen pa zvuce neprihvatljivo grozno. Sami ti sviraci i neznaju sta je velocity nego samo kazu pa umene tipka uvjek isto svira koliko god da je pritisnem. Otidjite vec jednom u pcg pa stavite taj velocitu na te jadne semplove da makar malo na nesto lice. SOUND/MENU/AMP/AMP MOD/VELOCITY INTESITY STAVITE MAKAR NA ZLATNU SREDINU +80.
keyboards je offline   Reply With Quote

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 08:37

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije