|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
pokusavam da je podelim da iz nje vucem bass a da u forte ensamble u kontaktu poredjam semplove
desava mi se prvo ne mogu da je podelim da mi na desnu stranu ide bass a da mi u kontaktu menja farbe normalno ,ajde sto ne mogu da je podeli ali mi brljavi i kontakt sam svira itd |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Hahahahah... ti bas zaglavio. Polako, sve moze. kao prvo treba da napravis Midi Setup koji ti odgovara za to sto si namislio, a tamo imas sve sto je za to potrebno. Obrati paznju na midi kanale sa kojih saljes informacije vani (na Kontakt), kao i na Midi Filter, jer radi toga ti se i desavaju te nebuloze. Cini mi se da si pogresno napisao, to jest da ti treba Bass na desnoj strani !!!! Hajde jos jednom ali preciznije, napisi mi sta tacno hoces ali budi precizan jer jedino tako mogu da ti nadjem rjesenje za sve to, a rjesenje ce biti sigurno pronadjeno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
zaglavio dodje mi da je bacim sa treceg sprata a nije moja xaxaxaxa
ovako hocu da na levoj strani na prvom midi kanalu mi bude bass, a na desnoj strani na drugom midi kanalu vucem farbe iz kontakta ili moze da i bas i solo vucem iz kontakta na psebnim midi kanalima ako to opste moze iz nje tj ove psr 9000 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
![]() |
![]()
Moze, kako ne moze. Idi u Midi Setup gdje vec imas deset kompletnih Midi Setup Preseta za razlicite namjene. Da ti ne bih pisao sada nadugacko i nasiroko o svakom od parametara u Midi Setupu, odaberi Preset Master KBD 1, a zatim na Kontaktu otvori dva Instrumenta gdje ces jednom dati Midi kanal 1 (stavi ovdje Solo Instrument) a drugom Midi kanal 2 (postavi na njega Bass) Probaj pa mi reci sta se desava jer eventualno treba nesto dodatno podesiti posto se ni ja vise ne sjecam pojedinosti o tom Midi Presetu. Daaaaavno je bilo. Hajde pa da vidimo dalje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
sad se cuje desna strana solo ali nema basa i javlja se midi signal na solo instrumentu kad sviram levu stranu
Dodato: sad se cuje desna strana solo ali nema basa i javlja se midi signal na solo instrumentu kad sviram levu stranu i ne menja mi boje u banci u kontaktu Promijenjeno od grabovac037 (04.04.2014 u 01:32 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
![]() |
![]()
Otidji u Setup (dole desno) pa na Transmit i pogledaj sta je cekirano pa mi napisi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
xaxaxax a kako da dodjem do transmita xaxa
mislis na sistem transmit off recive on transmit of receive on Promijenjeno od grabovac037 (04.04.2014 u 01:40 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|