|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Kutak za harmonikaše Pravo mesto, za pravo pitanje ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
I onda ce tvoj profesor, posto je zvanicni predstavnik Bugarija za Hrvatsku a mozda i sire, garant toliko da nahvali Bugari, da ce korda uzeti nekog Bugarija iz zaleta, iako njegov Ballone Burrini nimalo ne zaostaje za tim Bugarijem. Malo logike ne bi naskodilo.
Promijenjeno od tranzit (08.04.2014 u 03:07 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Kao sto rekoh Bugari je gluva harmonika koja gusi maksimalno e sad posto znam da tranzit isto probao brdo harmonika treba dase poslusa 100%,jer iskustvo je iza njega ogromno,sto mnogi pioniri u muzici neshvataju,ljudi postoje harmonike koje rade ovako na suvo sasvim fino i korektno a cim stanes na mikrofon ono nista ne izlazi cist primer supita zatim bugari guerrini president 2 novijeg datuma iza 85 godine eto toliko ko zeli dase ispece neka ide protiv ove teze i neka baci lepo par hiljada euro,potpisujem sve ovo sto sam reko.
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Tako je Nele i nikako drugacije. Manite se tih, nazovi harmonika, koje su toliko gluhe da je to sramota za novac koji traze za njih. Za 4.000 eura se na e-bayu moze naci odlicna harmonika. Malo strpljenja i trazenja, siguran sam da ce uroditi plodom.
Mali Off: Nele nikako da nadjem onaj Ovation za tebe. Ostao mi je samo jos jedan jedini Hard Disk da pregledam, sad je i meni zao te Ovation gitare, ako je ne nadjem bice zaista velika steta jer ne vjerujem da cu imati nerava da je ponovo radim tako detaljno. Bila je oko 500MB koliko se sjecam, izvanredna. Cim nadjem i ako nadjem (nadam se iz petnih zila), odmah ti je saljem. Nemoj da mislis da sam te zaboravio. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | nele1 (09.04.2014) |
![]() |
#4 | |
Početnik forumacije!
|
![]() Citat:
Malo citanja nebi skodilo! A sumnjam da bi nahvalio armando bugari on ima ponude armando bugarija a sad ako netko zeli bas armando bugari neka mu se javi. Bez obzira ako i je predstavnik bugarija (jel sam reko da ne znam dali je prihvatio tu ponudu)! A sam samcat ima guverinia to ti odma sve govori. Ne kupuje se Harmonika svaki dan pa da se kupi prva na koju se naleti. Promijenjeno od KEKI (01.05.2014 u 17:26 sati) Razlog: Nadopuna! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|