|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Jesi li slikao otvorenu klavijaturu ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
@Marko Kraljevic
Program koji si upotrijebio za Bench USB Stickova nema posebno veliku iskaznu moc jer nije uocljiva nikakva velika razlika u brzini prometa podataka. Zato bi bilo dobro, ukoliko bi to isto uradio ali sa jednim malim besplatnim programom po imenu ATTO Disk Benchmark. On ce nam dati daleko vise pravih insformacija. Naravno ukoliko ti nije tesko da to opet odradis. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | nikadvisekorg (27.01.2017) |
![]() |
#3 |
Gospodar uploada
Registrovan/a dana: 05.02.2007
Mjesto: Šabac
Downloads: 1733
Uploads: 163
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 27 puta u 17 Postova
Instrumenti: korg-Pa4x
![]() |
![]()
nisam je slikao jer ne vidim potrebu za tim..odvrne se par šrafova sa VEĆEG poklopca,koji se nalazi sa donje strane,odmah u oci "upadaju" USb stick i baterija za semplove.drugo nista i nema tu.
iskljucis-iscupas usb stick,i to je sve.posle kopiranja ubacis novu flešku i zavrnes srafove.A ako slika treba kao dokaz da sam ubacio Transcend memoriju ,nije problem uopste da ponovo odvrnem poklopac,uslikam. Dodato: ![]() fabricka pico mini kasnije cu odraditi i sa transcend,samo da je izvadim Dodato: ![]() Dodato: ![]() ![]()
Nesposobni imaju tu sposobnost da onesposobe sposobne. Promijenjeno od Marko_kraljevic (09.04.2014 u 13:38 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Marko_kraljevic za ovaj koristan post: | milepsr (09.04.2014) |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Da, sada se vrlo jasno vidi iz ATTO benchmarka, da je Transcend dosta brzi i to bas tamo gdje je i najbitnije za PA3X, to jest u oblasti 4 i 8kB blokova, koji su i najcesci podaci koje PA3X poziva sa Sticka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.01.2016
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
@Marko kraljevic
Postovanje, ubacio bih drugu flesku na mesto originalne SSD u pa3x. Da li mogu jednostavno da ubacim formatiranu i spremnu flesku, recimo od 16gb, i startujem aranzer? Hoce li mi ponuditi automatski da instaliram OS i RESOURCE? I hoce li biti sve uredu sa aranzerom posle instalacije? Nisam to radio pa me malo strah... Hvala, pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Naravno,ja sam tako...Znaci ubacis novi flesh koji nabavis i nista ne moras da ga cackas, klavijatura posle sve odradi sama prilikom instalacije OS-a...znaci ubacis novi flesh, a na drugom flash-u, koji stavis u jedan od ona dva gornja usb porta,stavis OS sa resursima, startujes klajvu,drzis intro i dalje klasika,kao kad instaliras OS, pratis uputstva i to je to...za par minuta gotovo, zatim ucitas opet svoj set,koji naravno prethodno sacuvas i to je to...nikakva mudrolija...pozz
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Milan$ za ovaj koristan post: | nikadvisekorg (27.01.2017) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|