Konkretno, ovaj style je rađen isključivo u OMB-u. Moguće je da je OMB poduplao marker, budući da sam nakon izrade Main A kopirao evente u Fill In i tamo ih samo posložio gdje koji dolazi, a želio sam napraviti i još jedan Main u kojemu bi bio dodatni instrument. Tada mi se dogodio slučaj da je OMB skroz poludio i jednostavno prebrisao sve evente iz svih sekcija, međutim kad sam probao svirati, svi eventi su se čuli kao da ih svira brzinom svjetlosti. Primijetio sam da se to događa kad želim koristiti MIDI kanal 14. Vidio si da sam u stylu koji sam poslao koristio kanale od 10 do 13. Nisam isprobao kanale 15 i 16, ali ću probati koristiti i njih, ali koliko vidim, kanal 14 očito ne smijem koristiti. Možda se tada dogodilo ovo duplanje markera, ne znam. Što se tiče uploada, nigdje u prozoru nemam gumb "Upload" koji se vidi na slici koju si mi postavio. Probao sam na forum ući Firefox-om, Chrome-om i Internet Explorerom, kod kuće i na poslu, ali je isto u svim slučajevima. Da li ima veze to što odabirem "Direktni odgovor" za odgovore? Nešto drugo?
|