|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.09.2012
Mjesto: Vrnjacka banja
Downloads: 78
Uploads: 3
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 46 puta u 41 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x 61,Novation Sl 61 Mk3, Roland E 96, vArranger2, Giglad i mnogo VST-ova.
![]() |
![]()
Ovo bi kontakt trebalo da radi bez problema, medjutim ima zvukova koji po defaultu ne reaguju na CC7 tj. volume kontrolu, to bi se trebalo resiti na veoma jednostavan nacin tako sto ce te u levom gornjem uglu gde pise Auto - odabrati Midi Automation i zatim CC7 kontrolu prevuci levim klikom misa na volume klizac na istrumentu koji biste hteli kontrolisati.
![]() evo slike sta uraditi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Kolega, hvala u svakom slucaju, evo povezao Rolanda sa kompjuterom i sve radi super, cak i to smanjivanje boja, a da nisam ni odradio ono sto si rekao, ne znam ni sta mu bilo
![]() Probao sam ovo gore na Korgu da odradim sa prevlacenjem, ali i dalje nece da mi smanjuje sa volume potenciometra na Korgu, dok dole na Rolandu radi sve kako treba iako nista nisam dirao, proradio sam izgleda ![]() ![]() Pozdrav ![]()
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.09.2012
Mjesto: Vrnjacka banja
Downloads: 78
Uploads: 3
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 46 puta u 41 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x 61,Novation Sl 61 Mk3, Roland E 96, vArranger2, Giglad i mnogo VST-ova.
![]() |
![]()
moras prvo videti dali uopste korg salje CC7 kontrolu, neznam na kakav potenciometar mislis ali hardverski potenciometri koji sluze za sveukupno podesavanje neverujem da salju bilo kakve komande, a i default-ne postavke pojedinih instrumenata ne ukljucuju bas slanje svih podataka pa su potrebna dodatna podesavanja midi postavki, u Kontaktu postoji jedna skripta koja poseduje midi monitor pa tu mozes videti sta kontakt prima od podataka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Da, mislio sam na hardverski klizni potenciometar koji se nalazi na samom Korgu
![]() ![]() ![]()
![]() |
Favoriti |