|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#35 | |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.05.2014
Mjesto: Srbija
Downloads: 5
Uploads: 0
Rekao HVALA: 28
Zahvalili mu 36 puta u 27 Postova
Instrumenti: Yamaha NP-V80, Digitech VL3D, Roland BK-9
![]() |
![]() Citat:
![]() Dodato: Kako sam se odlučio? Rasprava je ovde bila baš šarolika,kao i uvek: šta valja, šta ne valja, šta mi treba, šta mi ne odgovara, kao što sam i predpostavio, 100 ljudi - 100 ćudi Probao ja sve, što se podrazumeva kada hoćeš nešto da kupiš, priča je jedno, a proba instrumenta nešto sasvim drugo. Probao sam: 1.Yamaha Tyros 3 2.Korg PA900 3.Roland BK-5 4.Roland BK-9 Moji utisci: 1. Yamaha - odličan kvalitet zvuka, intuitivni softver, vrlo dobre dirke, odlične mogućnosti, kvalitetna izrada. cena : PRESKUPO ! Moja ocena : 4 2. Korg - fabrički kvalitet zvuka loš, nezadovoljavajući, neozbiljan, plitak, potrebno mnogo podešavanja da se nešto izvuče, najintuitivniji softver od svih drugih proizvođača, iako su "kao" malo otežane, ipak su loše dirke, odlične mogućnosti, jako loš kvalitet izrade. cena: PRIHVATLJIVA (obzirom na mogućnosti: sempler, TC Helicon) Moja ocena : 2,5 3. BK-5 - vrlo dobar kvalitet zvuka, vrlo dobar softver ali ne toliko intuitivan, fale par tastera za brži pristup nekim funkcijama, dirke vrlo dobre, vrlo kvalitetna izrada kućišta. cena: POVOLJNO Moja ocena :3,5 4. BK-9 -najbolji kvalitet zvuka od svih pomenutih proizvođača, odličan softver i mogućnosti ali delimično neintuitivan, odlične dirke, odličan kvalitet izrade. cena: SKUPO ( u odnosu na BK-5 ne zaslužuje da bude duplo skuplji od njega) Moja ocena :4 Moj definitivni izbor : BK-9 !
Svaki uređaj radi na beli dim. Kada taj beli dim jednom izađe, uređaj više neće raditi. Promijenjeno od SMusic studio (25.06.2014 u 12:46 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|