|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.02.2013
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Na više njih. Pokušao sam yamaha sty preimenovati u mid. Kad takav fajl preslušam na klavijaturi kao midi sve je u redu, ali kad od njega pokušam napraviti ritam na već opisani način, ne ide.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 03.03.2012
Mjesto: Jugoslavija!
Downloads: 522
Uploads: 9
Rekao HVALA: 71
Zahvalili mu 33 puta u 30 Postova
Instrumenti: VSTi, Korg Triton Le
Interesi: Muzika, Voznja
![]() |
![]()
Probaj da nekim midi editorom izdvojis delove midi fajla koji su ti potrbni, pa ih posebno ucitavaj.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.06.2011
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav!
Ovo je jako zanimljiva tema i ja sam probao na osnovu ovog prvog posta da istim redosledom isecem fajl u ritam u samoj klavijaturi,ali kao rezultat dobijam samo traku bubnja od 32 takta.Zanima me kako da i ostale trake snimim ,sta je potrebno nastelovati pre izvrsenja same operacije snimanja? Ako neko ima neko uputsvo, sta je potrebno podesiti bilo bi lepo da da neki link,ili da napise tok operacije. Hvala unapred. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.02.2013
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Mali napredak, u midi fajl sam postavio markere i1cv1, v1cv1, f1cv1, e1cv1 itd. sada svra ali samo traka Drum. Ne znam šta je sa ostalim trakama.
Na pa900 markere možete ubaciti pritiskom istodobno na LYRICS+SCORE Pokušao sam neki drugi midi fajl i sada svraju i ostale trake. Probao sam i treći fajl ali opet ništa. Možda je kvaka u midi fajlu. Kakav midi mora biti da bi ga se pretvorilo u style. Jer kod mene očito neke midije možeš pretvoriti, a neke ne. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|