Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 29.07.2014, 13:40   #9
sxkn7
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 03.10.2009
Downloads: 1023
Uploads: 0
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 25 puta u 22 Postova
Instrumenti: Roland Fantom G6, V-Synth GT, D-05, Korg T2EX, Ketron SD4, Yamaha Motif XF6, PSR-S770 i Stagepas 400
sxkn7 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

mislio sam na sve ono na što su se članovi ovog foruma žalili oko PA600 i o tome su već pisali u starim temama. Evo 1 primjer: slab zvuk kad se PA600 priključi na ozvučenje - je li Korg taj problem otklonio u PA900 ? Ja sam i sam doživio taj i druge probleme sa PA600. Upute nekih forumaša kako riješiti gornji problem mi nisu pomogle i na kraju sam digao ruke od PA600...

Nemam ništa protiv da se ti problemi zovu nedostaci - meni je to jedno te isto, čim Korg nije ništa uradio da ih otkloni iako sam bio i instalirao najnoviji update (1.10) - opet je sve ostalo isto.

Izvinjavam se ako nisam dobro upoznat sa ranijim postovima ali stvarno mi nije poznato da se iko javio u ranijim postovima a da je u pitanju osoba koja se dobro nasvirala i jedne i druge klavijature. S druge strane su mnogi forumaši upoređivali PA600 i PA900 samo na osnovu slika i videa koje su vidjeli na internetu. A to nije prava stvar. Zato nema svrhe da na ovu temu odgovaraju oni koji se nisu dobro upoznali i sa PA600 i sa PA900...
sxkn7 je offline   Reply With Quote

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 16:52

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije