|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.12.2012
Mjesto: Srebrenik, Bosna i Hercegovina
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 68
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Gitara, harmonika
![]() |
![]()
Pozz prijatelji. Je l' može neko da mi provjeri, je l' dobro ovo, ima li grešaka, fali li koji akord i to?
--Am-----------G-----Am---(G)---------F-----G---------Am-------------- Pričaju mi svi da je i tebe izdala, sada si bivši, sada si k'o i jaaa -Dm-------------G-------Am-------(G)---------F---------G--------Am---- Sedi za moj sto, jer znam kako boli to - kada te ljuubav rani i baci na dnooo --Am------------G-------Am-----(G)---------F-------------G--------Am--- Pričaju mi svi da si me proklinjao tiii, da nikad sreće nemam s' njom u ljubaaviii --Dm------------------F------------------------------Dm--------G-- Proklet ili ne, ja znaam da sve je to zbog njee, neko se treći lažnoj sreći -----Am-- radujeee Refren: --C-------Dm--------------G----------Am--------------- Hiljadu je žena brate moj, zašto sada pričamo o njoj -C-------Dm----------F---G---Am------------ kad joj grešno telo miluje neko trećii? --C--------Dm----------------------F--------------------- Hiljadu ga suza čeka s' njom, doći će i on za ovaj stoo ------------Dm-----G----F----Am------------ Jer svakoj sreći presudi neko trećiiii Promijenjeno od gitar (04.08.2014 u 00:07 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
gitar- moze provjera |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|