|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Imam u njemu hdd naravno.
Pa da dve godine nisam ništa niti brisao niti ubacivao, kako sam ga kupio, tako je to što je ubacivano bilo. U svakom slučaju, hvala na odgovoru, dobro je da nije ništa strašno. Evo sad sam opet probao, radi. Dodato: Evo da vas obavestim, Večeras mi se na svirci opet desilo da mi je jedanput zakcao, ali neko mi je pročitao da izbaci sledeće: Device is not recognized i opcija quit. Posle toga sam je opet upalio posle nekih 15 min i izdržala je. Dodato: evo da vas obavestim, Večeras na svirci mi se opet desilo da je jednom zakucao, i srećom bio je neko pored mene da mi pročita šta tačno piše. Pre nego što kažem šta je pisalo posle petnaestak minuta je proradila i izdržala celu svirku. Evo šta je pisalo pa svaki predlog je dobro došao. Device is not recognized, i opcija quit Promijenjeno od milance89 (10.08.2014 u 02:12 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|