|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.02.2013
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 20
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
hehe.pa znao sam.cika ljepo prica ali i nisko pada.i nikola tesla je vozo auto na struju kada mi ni u fetusu nismo bili.ali eto danas takvu vozilicu mozemo vidjeti samo vizuelno nazalost.svjet bi sa takvim autima bio dosta normalniji i ljepshi a mozda ni ovih poplava ne bi bilo ko zna.zato postoji internet i raznorazni forumi pa ce mo ljepo da se navozamo a bogami i naslushamo svega i svacega.
pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Ima li ovo ikakve veze sto ti pises sa temom u kojoj smo?
![]() |
#3 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
heheh,na to pitanje ti ni ajnshtajn ne moze dati odgovor kad krenesh ovu temu citati ispocetka.dao si odgovor u predhodnom postu koji nema ama bash nikakvog smisla a ni veze sa temom kao ni sa mojim pitanjem ali eto ti si pametniji od mene valjda.a vidi sada kakvo pitanje postavljash.jel tema efekti na aux na presonusu tako neshto?pa hajde doktore odgovori onda shta ce tzv. trans audio u ovoj temi ili bilo kojoj temi na ovom sajtu ako mu tu nije mjesto, a takvih tema znam pola napamet ??
Promijenjeno od adnan (08.08.2014 u 18:35 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Ocigledno ti je sujeta jako povredjena.pokusao sam na lep nacin da ti odgovorim na sva tvoja pitanja koja si postavio.Ocigledno da me nisi bas najbolje razumeo.Sto se tice tom transaudiu takodje nije mesto u ovoj temi ali to je vec stvar administracije ovog sajta da li ce dozvoliti spamovanje ili nece(to ti je moj odgovor na pitanje koje si mi postavio u vezi "trans audia").to nije moja stvar.
Ocigledno si jako uvredjen sto te cika tranzit banovao sa tamo nekog sajta pa si nasao ovde da vodis praznu pricu oko necega sto niko od nas niti je video niti je kupio.Tranzit je banovan iz razloga koji znaju admini ovog sajta ....nije na nama da sudimo o tome ali je ipak nekorektno pominjati nekog i necije pisanje ovde na forumu a da taj ne moze da ti odgovori. To se u nasem narodu naziva "mlacenje prazne slame". Moj ti je savet da se toga manes sto pre.
![]() |
#5 |
Godfather
|
![]()
Adnane, molim te da prestaneš sa potpuno nepotrebnom raspravom kojoj ovde ni najmanje nije mesto.
Ovo je prva i jedina opomena, obzirom da ti je Neša već nekoliko puta lepo skrenuo pažnju.
![]() |
#6 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
heheh vi bi ste momci dobro proshli u politici ali vjerovatno nemate licne karte josh uvjek.mene zanima konkretno da li se na ovom sajtu uopshte moze pominjati rjec transadudio ili ne.ako nemoze onda se izjasnite,pa valjda to nije teshko i idemo dalje.ako vas je tranzit ponizio ja necu jer nemam tu naviku,moja parola je covjek se uci dok je ziv.
pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|