|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.05.2013
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Interesi: Gitare,razglasi,sport
![]() |
![]()
Ja bih se odlučio na PRX sistem zbog cijene, sigurno da je KV2 dobar, ali nije bolji za duplo od PRX serije. Za 10000 eura uzmeš 4 satelita PRX712 i 4 basa PRX715xlf i nosiš ih po potrebi, valjda ti i kolege mogu pomoći ako vam je svima u interesu da kvalitetno ozvučite 500 ljudi. A do 250 ljudi poneseš 2 satelita i 2 bassa ako ti je to bila nakana, pošto sa 2 satelita i 2 bassa, po meni, je nemoguće ozvučiti salu za 500 ljudi. Znači dupli PRX, i nema zime
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 19.06.2009
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 67 puta u 41 Postova
Instrumenti: Acoustic Line Seeburg , JBL SRX , Dynacord Variline , Dynacord MAdras , DANLEY sound labs
Interesi: sport,moto sport,sound & light
![]() |
![]()
Apsolutno se slazem sa ovim sto su gore kolege napisali.
Sa bilo koja dva satelita i dva basa neces moci kvalitetno da ozvucis 500 ljudi. Razlika izmedju kv2 sistema esid i jbl prx 700 nece biti tako drasticna ni u snazi ni u tonu koja je u ceni. A kolege su potpuno u pravu da ti je najpametnije da uzmes 4 satelita prx 712 i ne razmisljas puno.Bez 4 satelita neces moci da ozvucis 500 ljudi sigurno. Dakle da sam ja ne tvom mestu uzeo bih 4 prx 712 i 2 basa 718. Kad radis manje tezge nosis dva basa i dve kutije ,ako imas nekad potrebe mozes one dve dodatne neki put da ubacis kao monitoring ,a kad radis 500 ljudi poneses sve ,stavis dva stuba bas cevka satelit i dva satelita negde dodas na stalke i popunis ceo prostor. Pricam ti iz iskustva jer svaki vikend radim svadbe od 150 do 500 ljudi sa sistemom 4 x jbl srx 715 i dva basa srx 718. Realno i ja sam se pokajao sto nisam uzeo srx 712 umesto 715,jer satelite koristim preko aktivne skrentnice koji ih reze da ne rade ispod 90hz,tako da sam dzabe uzeo satelite sa 15icom. Promijenjeno od neshatomic (20.08.2014 u 13:54 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio neshatomic za ovaj koristan post: | afo15 (03.02.2018) |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 19.06.2009
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 67 puta u 41 Postova
Instrumenti: Acoustic Line Seeburg , JBL SRX , Dynacord Variline , Dynacord MAdras , DANLEY sound labs
Interesi: sport,moto sport,sound & light
![]() |
![]()
Evo nekih poslica
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|