|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.09.2013
Downloads: 877
Uploads: 2
Rekao HVALA: 83
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
Hvala puno na savetima.
Sve sam blize do definitnu odluku da kupim Prx712 sa basova Prx715xlf. Nesto sto mi je zadnje palo na pamet je FBT VERTUS sistem, ali mislim da jedan prx715bas ce vise izdrzati da ne izgori nego 2 duple 8" drajveri kod Vertus CLA 208SA |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 15.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.830 puta u 1.363 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
Kao što sam ti i predložio prije dvadesetak dana.
![]() Mislim (siguran sam) da ćeš biti zadovoljan soundom, cijena je "korektna", a što se tiće težine, tu je JBL "pobjednik". Kao što kaže Nešo, 18-ica bi sigurno bolje "legla" ali to je 2x10kg dodatne težine. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.02.2013
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 20
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
dati 10000e za kutije a da su lagane i to pritom da dobro rade je nesto shto ne ide u paketu.ko ima tu lovu ima pare i za kombi i da to sve ljepo cuva i vozi po potrebi i naravno placa dvoicu radnika koji ce sve to da utovaraju i obrnuto.ako zelimo solidan zvuk treba nam dobar bas bin koji nije ispod 50kg.ja sam na svoje binove napravio tockice i bar sam se rasteretio nosanja gdje nema stepenica a ako govorimo o aktivnim varijantama tu su i najbolji sateliti najlakshi za razliku od pasive.uraditi ozvuku gdje stane 500 do 1000 hiljadu ljudi u zatvorenom prostoru i kad se to napuni nema tog laganog razglasa koji ce ozvuciti to a da je pritom tezak 150kg.po meni da se ne bojish i da mozesh josh i dodati snage u ovoj varijanti najlakshi sistem moze da ima 300kg a to su 4 bina i 4 satelita i to aktivni sistem.ne raunamo tu stalke za kutije mikser zashtite za kutije kablove.
pozz |
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|