|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 22.05.2008
Mjesto: Novi Banovci
Downloads: 652
Uploads: 2
Rekao HVALA: 270
Zahvalili mu 127 puta u 123 Postova
Instrumenti: g 1000/korg pa4x/Tyros5/Sx900
Interesi: nista posebno
![]() |
![]()
Evo ja cu ti odgovoriti dok se ne javi Casper da se ne sekiras.:-)
Kada si sacuvao voice iz customa na USB promenio si adresu ucitavanja. Klavijatura sad ucitava set sa usb-a. Trebas taj usb ubaciti u klavijaturu i automatski ce ti ucitati tvoj set i to sacuvas onda na HD i reseno. Bilo bi dobro kad bi Casper to lepse objasnio covek je car. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio dmmacak za ovaj koristan post: | VUNIMRAV (14.09.2014) |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Mene muci zasto on nije" povukao" sa HD kada sam ja jednako kopirao na HDD pa onda sve isto i pod istim nazivom,pazio na karaktere da ne bi koji bio drukciji.Evo sad proveravam,sve je isto i na HD i na USB.Verovatno sam trebao nesto jos uraditi u smislu povracaja istih.
Caspere, pa vec je podne,nioje lepo da covek u tvojim godinama spava do podne!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 22.05.2008
Mjesto: Novi Banovci
Downloads: 652
Uploads: 2
Rekao HVALA: 270
Zahvalili mu 127 puta u 123 Postova
Instrumenti: g 1000/korg pa4x/Tyros5/Sx900
Interesi: nista posebno
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
![]() |
![]()
ja sam sinoc uveo te iste semplove iz jedne fascikle koja je napravljena pre nego sam ja postao vlasnik i oni su se jutros pojavili u custom voice i drum voice oniliko koliko sam ih i uveo.Da li to znaci da kad bih obrisao tu fasciklu da bi opet "nestali" iako imam celi custom i drum voice iskopiran na HDD?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Tako je, "nestali bi" jer ih klavijatura nema od kuda očitati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kao kod kuće
![]() |
![]()
Mislim da nije problem u tome jer onih je vukao ne znam ni ja iz koje fascikle pre moga kopiranja,jedio sto sam ja uradio jest da sam oznacio celi custo voice i paste na usbb.ko mu je branio da ponovo uvlaci i cita sa te neke lokacije iz koje je citao do sada?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
@VUNIMRAV - napravio si samo jednu/dvije greške, nikada nemoj prije svirke raditi radnje na klavijaturi u koje nisi potpuo siguran i uvijek provjeri ono što experimentiraš tako da restartaš klavijaturu (ali kod kuće
![]() Dogodilo se vjerojato ono što kaže @dmmacak, a mislim da si to mogao rješiti da si pritisnuo RELOAD.... ne znam, nisam siguran. Ja ne koristim (niti sam kada koristio) Tyros3 pa ne mogu biti precizan jer postoji određena razlika u učitavanju/backupiranju samplova kod Ty3 i Ty4. U svakom slučaju, nešto si krivo odradio i sad je teško reći što, jer vjerojatno niti sam ne znaš koji si postupak koristio. Ne mogu napisati precizan postupak backupa samplova jer nemam Ty3 kod sebe. Bilo bi dobro da uskoči netko drugi koji je to koristio i da postavi kratke upute, to je svega par radnji. Ne znaš jel gore kad je sve u jednoj temi ili ih ima 100 pojedinačnih. Teško se snaći ali mislim da je tražilica na forumu odlična i njeno korištenje često pomogne i meni da pronađem ono što me zanima. he he he -za mene je uvijek nedjelja bila dan odmora i blagostanja :-) Promijenjeno od casper (14.09.2014 u 11:32 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | VUNIMRAV (14.09.2014) |
![]() |
#8 |
Kao kod kuće
![]() |
![]()
Ma u pravu si kao i uvek!!!Sinoc mi pevka rece,koji te vrag naputio da to radis bas danas!!!
![]() Ma jos je veca muka bila malopre kad sam ustao,"da li je zapamtio ono sto sam sinoc uveo",jeste,i evo sve je sad u redu,ali mene kopka da li sam trebao uraditii neki povracaj i zasto nije povukao sa HDD kad na njemu imaju kompletno sve fasciklei svi semplovi koje inace koristim i raniji bekapi(tudji),Mozda je jedino greska("jedino") sto sam te fascikle arhiva,user....stavio u jednu zajednicku i do joj ime po mom nahodjenju!? Promijenjeno od VUNIMRAV (14.09.2014 u 11:50 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Tako je @dmmacak promjenio je lokaciju samplova i to je uzrokovalo problem kod učitavanja.
Naime, klavijatura prilikom paljenja učitava potrebne podatke, pa tako i samplove koji se nalaze na HD. Njih "nije bilo" tamo gdje su trebali biti, i zato su Custom-i ostali prazni. da je upiknuo USB, rješio bi problem. Ali je problem u tome što je USB ostao kod kuće :-) Slično kao, imam rezervni ključ od automobila samo što je "slučajno" ostao u zaključanom autu, a onaj pravi je ispao u šahtu :-) Promijenjeno od casper (14.09.2014 u 12:01 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|