|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.11.2008
Mjesto: HR,Vinkovci,Lipovac
Downloads: 194
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: klavijatura KORG 3x
![]() |
![]()
Prvi put kad ideš sa ATA karnetom moraš ponijeti svu opremu koja je navedena na korici dokumenta(zelena boja). A sledeći put kad prelaziš granicu mozeš da nosiš pojedinačno(samo jedan ili nekoliko instrumenata) od tih koje si naveo na onoj glavnoj zelenoj stranici ATA karneta
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Ok, a dali je bolje da iznajmim tamo ozvucenje ili da nosim svoje 2 kutije i miksetu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
Najbolje tamo iznajmiti osim ukoliko ne planiraš da radiš svaki vikend,.. Za klavijaturu ti niko neće tražiti ATA , kad nisu meni Mađari, onda neće niko
![]()
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pozdrav svima, da malo obnovim temu, buduci da sam kupio razglas u hr, kako ga mogu prevesti preko hr granice i dovest ga kuci? Polovan sam razglas kupio. Dal trebam vadit ata carnet ili kako cu to vec izvest?
U pitanju je Bose L1 sistem?
![]() |
#5 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Pa to je tako malo da ga prevezeš u gepeku ko HiFi
![]() ATA karnet služi za privremeni izvoz stvari. To znači da bi ti ATA Carnet trebao ako bi išao sa ozvučenjem van BIH i vraćao se nazad. U ovom slučaju se radi o uvozu instrumenata i trebao bi platiti potrebne namete državi (carina i porez). Ne znam što kaže zakon BIH za polovne instrumente ali da se mene pita, ja bi ih samo stavio u gepek i ... uvezo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Casper hvala na odgovoru puno
![]() Ama jeste malo, 2 basa ono pojacalo i 2 stuba, al fazon je sto nemam nikakve racune za njega ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Onda ništa. Reci na carini što jest, da imaš neku opremu. Kad te pita koliko si to platio, nemoj slučajno biti iskren
![]() Znaju oni dobro što je polovna roba, vidi se to. Uostalom nisi tražio povrat poreza prilikom izlaska iz HR. Sretno. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ata, carnet, drugoj, državi, tezga |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|